Aktív témák
-
-
Kicsit ''kivesézem'', de utoljára. Nagyon fontos, hogy ezt nem én írtam, hanem Te Vedini.
Nagyon fontos szavak! Kijelző. Bár hozzá tenném még, hogy TV. Az egész HD szabvány a TV adásokból indult ki, majd a HD képes TV-ket (TV) nevezték HD Ready TV-knek. Majd jött a Full HD, ami azon TV-kre (TV-kre) került rá, amelyek maximális felbontása 1920x1080. Aztán persze, hogy logikus használni a Full kifejezést, nem is mondtam soha, hogy nem az, hiszen per pillanat a TV-k (TV-k) közt ez a legnagyobb felbontás.
A Full HD kifejezés azért a TV-kre igaz és pl a monitorokra nem, mert akkor már rég a 90-es években is léteztek nagy felbontású monitorok, akkor már létezett a Full HD??? Amúgy soha senki nem vesz úgy monitort, hogy Full HD-s monitort kérek. Azt próbálom SAJÁT VÉLEMÉNYEMKÉNT kifejezni, hogy a Full HD kifejezés TV-kre jött ki és semmi, de semmi köze a monitorokhoz. A monitorok már nagyon rég sokkal nagyobb felbontást tudnak, mint a TV-k tudtak bármikor.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest