Aktív témák
-
válasz
Neszójábe #2913 üzenetére
[link]
A 192 Ft-os dollárral 768 000 Ft. Ha már annyira pontosak akarunk lenni. Én itt már felfelé kerekítettem. Mert így tanították anno. De ha ennyiben tévedtem a 800 000-hez képest, akkor elnézést kérek. A vásznat hagyjuk, de nem pár fillér az tuti. Főleg, ha nem gagyit vennénk.
Egyébként pár projektort már telepítettem és köze sincs a tv képnek ahhoz. Nem is arra készült. Ahová vittem, sehol sem azért vették, hogy filmeket nézzenek rajta.
De ha bemész egy moziba, hol látsz olyan képet, mint egy tv-n? Olyan kristálytiszta színeket és kontrasztot? Persze óvatosan kell összehasonlítani, hiszen jóval nagyobb a moziban a kép mérete. De ha csak sima projektort veszünk alapul, akkor sincs semmi köze képminőségben egy tv-hez.
Kiemelve persze, hogy Full HD-s projektorhoz még nem volt szerencsém. De a technológiából, működési elvből kiindulva nem lesz soha olyan a kép, mint egy tv-n. Neked amúgy van projektorod? Néztél már filmet projektoron?
Az más kérdés, hogy 700 000-ért csak milliomosként vennék tv.
Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest