Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Fali konzol lapos tévékhez
- OLED TV topic
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Egy jó pár éve emlékszem, hogy a Samsung név még a futottak még kategóriába tartozott, egyet jelentett a gagyival. Ha valaki akart venni tv-ét vagy videót, akkor biztos hogy a lista végén szerepelt, ha egyáltalán rajta volt. Előbb nézett Panasonicot, Sony-t, stb. Gyakorlatilag nagyon kis idő alatt a semmiből piacvezető lett. Hogy ez a bámulatos fejlődés szerinted hogy függ össze a magyar társadalom tv nézési szokásaival, azt nem tudom, de gondolom úgy hogy nem tartod elismerendőnek ezt a teljesítményt. Ha ez nem teljesítmény, akkor az Orion, Videoton pályafutása az micsoda?
Korábban szó volt róla, hogy az Egyesült Államokban nemrég hódította el a Samsung a piacvezető szerepet a Vizio-tól. Utánanéztem a Vizio-nak a honlapjukon. 2002-ben alapították 3 fővel! 2004-ben gyártották az első LCD és plazma tv-ét. Öt év múlva az USA-ban 2009 első fél évében piacvezető s ekkor is mindössze kb. 160 főt alkalmazz. Egyébként múltkor egy közgazdásztól hallottam a rádióban, hogy a mai multik többsége ugyanígy sufni vállalkozásként indult. A leghíresebb talán a Microsoft.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Magyarország az nem az USA. De el tudjátok azt képzelni, hogy itthon 3 barát összeáll, megalapít egy korábban ismeretlen nevű céget, s 5 év alatt legalább a magyar piacon lenyomja a Sony-t, Panasonicot, meg a többit.
Természetesen lehet ezeket a teljesítményeket a Barátok közthöz hasonlítani, még ahogy elnézem, tapsot is szerezni itt a fórumon. Hiszen fikázásban világelsők vagyunk.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest