Hirdetés
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Egy jó pár éve emlékszem, hogy a Samsung név még a futottak még kategóriába tartozott, egyet jelentett a gagyival. Ha valaki akart venni tv-ét vagy videót, akkor biztos hogy a lista végén szerepelt, ha egyáltalán rajta volt. Előbb nézett Panasonicot, Sony-t, stb. Gyakorlatilag nagyon kis idő alatt a semmiből piacvezető lett. Hogy ez a bámulatos fejlődés szerinted hogy függ össze a magyar társadalom tv nézési szokásaival, azt nem tudom, de gondolom úgy hogy nem tartod elismerendőnek ezt a teljesítményt. Ha ez nem teljesítmény, akkor az Orion, Videoton pályafutása az micsoda?
Korábban szó volt róla, hogy az Egyesült Államokban nemrég hódította el a Samsung a piacvezető szerepet a Vizio-tól. Utánanéztem a Vizio-nak a honlapjukon. 2002-ben alapították 3 fővel! 2004-ben gyártották az első LCD és plazma tv-ét. Öt év múlva az USA-ban 2009 első fél évében piacvezető s ekkor is mindössze kb. 160 főt alkalmazz. Egyébként múltkor egy közgazdásztól hallottam a rádióban, hogy a mai multik többsége ugyanígy sufni vállalkozásként indult. A leghíresebb talán a Microsoft.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Magyarország az nem az USA. De el tudjátok azt képzelni, hogy itthon 3 barát összeáll, megalapít egy korábban ismeretlen nevű céget, s 5 év alatt legalább a magyar piacon lenyomja a Sony-t, Panasonicot, meg a többit.
Természetesen lehet ezeket a teljesítményeket a Barátok közthöz hasonlítani, még ahogy elnézem, tapsot is szerezni itt a fórumon. Hiszen fikázásban világelsők vagyunk.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest