- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ez is olyan amiről nem hallottam egészen mostanáig, pedig nézegettem alaposan mit tudnak a TVk. Ami nekem furcsa, hogy én egy korábbi tesztben azt olvastam, hogy ezek a 6.7.8000-es szériák már nagyon szép feketéket tudnak, majdhogynem beérik a plazmákat, de én ennek nyomát se látom. Színekben és kontrasztban igen, de 'valódi fekete' itt nem sok van. Nem lehet az, hogy a teljes tudása asztali lejátszókkal jönne ki? Mert ugye géppel összekötve letilt igen sok alap funkciót, lehet hogy a fényerőt is a gépre bízza.
Ha már azt be tudnám állítani hogy az alap fényereje kissebb legyen már az is fél siker, mert így is akkora a fényereje, hogy kisül a szemem. 50% a max minden beállításnál és néha ez is kicsit sok.
Tapasztalatom: Ezen a fekete mizérián kívül minden hibátlan a TVn. Semmi kifogásolhatót nem vettem észre. Talán két dolgot:
1.: Minden kis pici por meglátszódik rajta. Komolyan, kivettem a dobozából, ráraktam az állványra, elkezdtem keresni a csavarjait, mire visszafordultam majdnem fehér volt a portól! Szerencsére a kis törlőkendő csodát művel.2.: Az 1920x1080-as felbontásnak és a képernyő minőségének köszönhetően minden kis pici kódolási hiba előjön az mkv-kon. De tényleg! Mert egy 720p-s filmen látszódik, de hogy 1080p és 1080p közt is szemmel látható különbség van, az biztos. Miót megvan lehetőleg 10giga alatt nem nézek filmet, kivéve ha barátnőm valamit meg akar nézni, akkor muszály!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest