Hirdetés
Aktív témák
-
Mushroom
tag
válasz
napata #30864 üzenetére
A képformátumok a következőek:
1.Ilyenkor szerintem a tv érzékeli, hogy meddig tart a feketi csík és addig nagyítja. Ez szerintem a 14:9 intelligensebb változata.
2.Ilyenkor a 4:3-as képet kinagyítja 16:9-re, így leesik az alja és a teteje a képnek, de viszont nem torzul a kép és ha tv-ben 16:9-ban adank mondjuk egy filmet, akkor ez az ideális megoldás!
3. és 4. közül az egyikben átméretezi 16:9-be, de így torzul a kép, mivel ezt a kép megnyújtásával teszi, de így nem esik le a képből, a másik gondolom az a megoldás, mikor a kép közepét nem nyújtja annyira a szélét pedig jobban. Ilyenkor állóképeknél jó ez mivel több látszik a képből és nem torz annyira kép, viszont gyors mozgásoknál nagyon zavaró, pl sportműsor.Amiket leírtam ezek nem biztosak, mert nincs Philipsem, csak most szeretnék venni, egy Lg tv-énk van és azon így működnek, kivéve az első ami fix 14:9.
Hát megnéztem az adatlapokat, én még mindig nem érzem olyan eget rengetőnek a különbségeket a szériák között. Persze én nem használnám ki a multimédiás képességeket. És ahogy néztem már 14bites a színfeldolgozáspersze ki tudja ebből mi látszik.
Ha esetleg látnád ezeket a típusokat élőben légyszi írd le a tapasztalataidat!
Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest