Hirdetés
Aktív témák
-
Fitusm:
Látni látható, de annyira nem vészes szerintem. Az persze tény, hogy ha fontos a betekintési szög, akkor nem a legjobb választás.
Az A55x és az A65x között a különbség elég komoly, ha a tükröződő képernyő nem zavar, akkor szvsz mindenképpen megéri az A65x.
Gee_1985:
Én volt, hogy ha nem is egy huzamban, de egy nap 12 órát ültem a Word és net előtt. ^^
Válaszidő terén szvsz 8ms is untig elég, 5ms-os csak pár gyártónál van, ez mondjuk kínosabb dolog.
LCD TV esetén a képfrissitésnek ilyen szinten nincs értelme, ez nem CRT TV vagy Plazma TV, éppen azért jobb az LCD TV, mert a képe állandó, nyugodt, csak akkor változik egy képpont fényereje és színe, ha a kép változik, de nem vibrál. A 100Hz csak a mozgás-interpolációnál jelentkezik, szóval max. filmnézésnél látod előnyét, a bemeneti jel max. 60Hz-es lehet. A nickem alatt logout blog, benne LCD TV alapozó, olvasd át szvsz.
Antibá
Az A656-os nem csúcs készülék, hanem felső-közép kategória tehát kb. a 7-es Philips szériával van együtt. Felette lesz még az A750, de a Samunál a csúcs jelenleg az F96, majd augusztustól az A950 lesz, utóbbi kettő LED háttérvilágítású modell.
Az A656 és a PFL7603-as amúgy nem lehet tisztán összemérni, hiszen a Philips Ambilight-os, viszont nem rendelkezik 100Hz-el, tehát inkább a PFL7403-assal lenne illendő összevetni.Amúgy én ezért rühellem a pontszámos alapon való összevetést. Kizárt, hogy reális legyen...
Symbio:
Miért ne lehetne? Elég arra gondolni, hogy milyen különbségek lehetnek a beszerzésnél...
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest