Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
Természetesen én sem gyári izzót rendeltem bele, nincs nekem annyi felesleges pénzem
Hanem fogok egy G12-es foglalatú égőt, amit kicsontozok és csak a kisütő csövét használom fel. Persze hogy milesz belőle azt még nemtudom, de ha beválik akkor egy ideig ez marad, viszont sokkal jobb lenne egy ledes vagy akár xenon megoldás, mert gondolom azért azok kevesebbet fogyasztanak mint a 150-es fém halogén. Bár lehet hogy pár vetítés után elhatározom magam és befektetek egy led vagy xenon megoldásba, vagy akár veszek egy komolyabb projit ezt meg eladom. majd meglátjuk 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hanem fogok egy G12-es foglalatú égőt, amit kicsontozok és csak a kisütő csövét használom fel. Persze hogy milesz belőle azt még nemtudom, de ha beválik akkor egy ideig ez marad, viszont sokkal jobb lenne egy ledes vagy akár xenon megoldás, mert gondolom azért azok kevesebbet fogyasztanak mint a 150-es fém halogén. Bár lehet hogy pár vetítés után elhatározom magam és befektetek egy led vagy xenon megoldásba, vagy akár veszek egy komolyabb projit ezt meg eladom. majd meglátjuk