Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomitosz
aktív tag
válasz
Dr Smoke #3641 üzenetére
Szuper!! Köszönöm. Erre a kapcsolási rajzra gondoltam.
Hát akárhogy nézem nem éri meg az írásvetítőbe bele passzíroznom ezt a rendszert. Inkább rászánom magam és építek egy komplett projektort.
Viszont lesz mit terveznek mert kevés a szobában a hely és csak függőlegesen tudom elhelyezni. Elvileg meg is oldható ha tükröt építek be. Sikerült is szereznem hozzá egy lencsét a hozzá tartozó tükörrel [link]
Majd csinálok egy vázlatot hogy hogyan gondolom ezt megvalósítani.Addig is keresgetek a neten flesner lencsét, mert a mostani nem fedi a teljes monitort. Látom sokan külföldről rendelik, de a linkek nagy része már nem él. Egy 15" monitorhoz kéne találni.
-
Sraff
tag
válasz
Dr Smoke #3641 üzenetére
Pontosan így.
THX
Neked hogy van megoldva a hűtés? Mert ahogy nézegettem a már megépült vetítőket általában 2 ventit használnak. Neked van 6 és még ez sem elég?
Én 3 12cm-es ventit akarok berakni (kettőt a fresnelekhez, egyet az izzóhoz). Érzésre elégnek kell, hogy legyen. De majd a hőmérő megmutatja.
Viszont amilyen tempóban haladok, idén nem lesz kész véglegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest