- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nooker csendes tag Hogy érted azt, hogy érdemes?  Raknék én bele nagyobbat is. Raknék én bele nagyobbat is. 
 Viszont elszámoltam egy nullával 80 000 lumen lenne a kezdő fényerő az izzónál. Elvetem a nagyobbat és így szimpatikus a 400w is, ami ezzel a számolással kb 30 000 lumen lenne. 80 000 lumen lenne a kezdő fényerő az izzónál. Elvetem a nagyobbat és így szimpatikus a 400w is, ami ezzel a számolással kb 30 000 lumen lenne.
 A 400 w még olcsó is. Mennyi a veszteség, mire átmegy a lencséken?
 Holnap letesztelem a lencse fókuszát úgy, hogy letakarom az egyik felét. Lehet, hogy "L" alakban fogja tovább vinni a fényt? 
 és egyébként addig is elmennék, hogy konkrét klíma szerű megoldás menne rá, megbízható cuccnak kellene lennie.
 A kontraszt ilyen fényerőnél is ugyanúgy viselkedik? Jó kontrasztú lcd-nél a fekete mennyire lesz fekete mondjuk 1000wattnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Raknék én bele nagyobbat is.
 Raknék én bele nagyobbat is.  80 000 lumen lenne a kezdő fényerő az izzónál. Elvetem a nagyobbat és így szimpatikus a 400w is, ami ezzel a számolással kb 30 000 lumen lenne.
 80 000 lumen lenne a kezdő fényerő az izzónál. Elvetem a nagyobbat és így szimpatikus a 400w is, ami ezzel a számolással kb 30 000 lumen lenne.