- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tj_peti
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Le a kalappal a gépek előtt!
Már vagy egy éve olvasom a fórumot, végrerászántam magam, hogy regisztráljak. Szintén nem rég szántam rá magam, hogy építsek én is egy projektort, felbuzdulva a sikereiteken. Kezdetnek vettem egy 17"-os LG-t relative jó kontrasztal. Nem sokára megrendelem a fresneleket, ezzel kapcsolatban azonban vannak kételyeim:
Honnan rendeljek? 3Dlens, lumenlab vagy izzotek? ugyebár az utóbbi francia, ezért reménykedem, hogy talán megúszom a vámot és esetleg a szállítási költség is alacsonyabb lesz. Tudna valaki ebben tanácsot adni?
Esetleg, hogy milyen fresnel lenne az optimális, 2x 220mm? vagy 2 600mm? vagy talán egy ilyen egy olyan?
A front optikám remélem megvan, találtam egy profinak tűnő cuccot, egy fénymásolóban volt. Küldöm a képet.Mi a véleményetek, lehet használni?Köszi a válaszokat, már alig várom, hogy megoszthassam veletek a gyönyörű kontrasztos képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs megállás akkuméretben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest