- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkristof94
csendes tag
Ahogy ígértem, elkészült a program. Egy apró pici kis érdekessége, hogy nem a Lark, hanem a Linx tablet BIOS-a van mellékelve hozzá, mert a BIOS amit kolléga felrakott sajnos nem a legjobb. Flashelés után nem találta a tab a drivereket, és még csak azokat sem ette meg amikkel azelőtt ment. Lehet van hozzá másik pack, nemtudom. Ja és nem mellékesen utánna nem lehet többet a BIOSt felülírni programmal.
Mi változik az általam mellékelt BIOSnál: A logó betöltéskor és elérhető lesz vagy + 20-30 opció. Tesztelgetem egy ideje, de nem találtam problémát eddig benne. Ettől függetlenül természetesen mindenki csakis kizárólag SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja. Nem vállalok felelősséget a halott eszközökért, de ha véletlen mégis lehalna, akkor fizikai hozzáférést biztosítva tudom őket javítani.
A csomagolt állományban lévő fileok közül a flash.bat-ot kell futtatni RENDSZERGAZDAI HOZZÁFÉRÉSSEL. A mévelet végén a tablet újraindul. Ha csak kikapcsol akkor el kell indítani. Az első bootolás során még párszor újraindul, de amint befejezte a beállítások véglegesítését már indul is.
FONTOS dolog:
Egy dolog nem ment csak, az a touch. De azért mert 5 modell közül lehet BIOSban választani, és nem tudtam melyik kell. A tabom eMMC-je pedig halott és egy Live Windows installal szenvedek...Mivel a BIOS cserélődik, ezért a régi beégetett (már ha volt) Windows kulcs veszik. A csomagot innen lehet letölteni -> [link]
!!!Mindenki saját felelősségére használja!!!
Ha észrevételetek van, tudom frissíteni a BIOS filet adott beállításokkal, ezért írjátok meg kérlek. Mint például azt, hogy melyik a jó touch fajta
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest