Új hozzászólás Aktív témák
-
jkristof94
csendes tag
Ahogy ígértem, elkészült a program. Egy apró pici kis érdekessége, hogy nem a Lark, hanem a Linx tablet BIOS-a van mellékelve hozzá, mert a BIOS amit kolléga felrakott sajnos nem a legjobb. Flashelés után nem találta a tab a drivereket, és még csak azokat sem ette meg amikkel azelőtt ment. Lehet van hozzá másik pack, nemtudom. Ja és nem mellékesen utánna nem lehet többet a BIOSt felülírni programmal.
Mi változik az általam mellékelt BIOSnál: A logó betöltéskor és elérhető lesz vagy + 20-30 opció. Tesztelgetem egy ideje, de nem találtam problémát eddig benne. Ettől függetlenül természetesen mindenki csakis kizárólag SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja. Nem vállalok felelősséget a halott eszközökért, de ha véletlen mégis lehalna, akkor fizikai hozzáférést biztosítva tudom őket javítani.
A csomagolt állományban lévő fileok közül a flash.bat-ot kell futtatni RENDSZERGAZDAI HOZZÁFÉRÉSSEL. A mévelet végén a tablet újraindul. Ha csak kikapcsol akkor el kell indítani. Az első bootolás során még párszor újraindul, de amint befejezte a beállítások véglegesítését már indul is.
FONTOS dolog:
Egy dolog nem ment csak, az a touch. De azért mert 5 modell közül lehet BIOSban választani, és nem tudtam melyik kell. A tabom eMMC-je pedig halott és egy Live Windows installal szenvedek...Mivel a BIOS cserélődik, ezért a régi beégetett (már ha volt) Windows kulcs veszik. A csomagot innen lehet letölteni -> [link]
!!!Mindenki saját felelősségére használja!!!
Ha észrevételetek van, tudom frissíteni a BIOS filet adott beállításokkal, ezért írjátok meg kérlek. Mint például azt, hogy melyik a jó touch fajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest