Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #4277 üzenetére
Egy kis élménybeszámoló az 1 akkus Parkside láncfűrészröl.
Lementem vele takarítani a fiatal akácost,nagyon könnyen kezelhető gép,a súlya iszonyat jó,2 óra használat után sem fájt tőle a kezem mint a nagyobb benzinestől.
1 tartalék akku mindenképpen kell hozzá ha emiatt nem akarjuk szüneteltetni a munkát. Én elhoztam fateromtól a másik 4AH-s akkut és így első osztályú volt.
A fiatal erdőm után van egy ugyanekkora öreg akácos is,3-4 db letört vastagabb ágat összeszecskáztam vele ilyen 10 pluszos vastagságúakat,ezt is elvitte rendesen de érezhető volt hogy itt már jobban erőlködik.
Nekem teljesen jó ez a kis fűrész,nem bántam meg a vásárlást.
Van ithon nem 1 nem 2 olyan szerszámom amit megvettem,kipróbáltam vagy éppen lekínoztam vele 1 melót és azóta is a szekrényben vagy a dobozában pihen,na ez a fűrész tutira nem ilyen lesz.
51000ft-ért nem tudom van e jobb vétel nála+15000ft-ért még egy 4AH-s akkuval le sem fogom tenni,még a kenyeret is ezzel fogom szeletelni.
Bocsi hogy ennyire áradozok róla,de régen vettem olyan szerszámot amivel ennyire meg voltam elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Autós topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest