Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Télbúcsúztató hardvermix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi 
Egyébként nem tudom, miért, de rendszeres, hogy engem zaklatnak a war-ok miatt. Olyanok, akikről azt se tudom kicsodák, köszönni nem tudnak, és meg vannak sértődva, ha azzal kezdem, hogy ''Talán akkor kezdjük előről azzal, hogy Jó napot, vagy ilyesmi...''
Többnyire az oldalunkra irányítom őket, hogy nézzen körül a kapcsolatok körül, de tegnap pont ébredés után jött ez a valaki, és még nem bootolt be az agyam teljesen
A kedvencem, mikor mondom az illetőnek, hogy én dolgozok, keresse meg Robajt, és azt választ kapom, hogy: ''Ne mesélj nekem, hogy este 9kor dolgozol, beszari vagy valld be'' Hát izé...az ilyenekkel tényleg nem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi