Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz Agostino #19576 üzenetére

    Mar bocs, de ha valaki pl. fel eve megbeszelte a fonokkel, hogy figyelj, en most elkoltozok Balatonmittudomenhova, ha garantalod, hogy dolgozhatok majd onnan a jarvany utan is es emiatt megvett egy hazat, akkor ha a fonok kitalalja, hogy menjen vissza, akkor minimalisan onervenyesito munkavallalo biztosan nem fog visszaterni abba az irodaba. Egyfelol mert ep ertekrendu ember nem marad olyan helyen, ahol hazudtak neki, masfelol meg lehetosege ugyis joval tobb lesz valodi remote munkat talalni. De en amugy sosem ertem, hogy miert abbol indulunk itt ki mindig, hogy a munkavallalonak nincs hatalma. IT-ban legalabbis 2021-ben, meg azert az elmult jopar evben is joval nagyobb szuksege van rad a fonokodnek, mint neked a cegre ahol dolgozol. Az viszont szomoru, hogy ezt milyen kevesen veszik eszre.

    Amugy volt valami kimutatas n3mregiben, ahol valami olyasmi jott ki, hogy Magyarorszagon alig 4% volt a full HO meg Covid idejen is. Holott ahol a legtobb Eu-ban, az valami 40% volt. Szepen mutatja, hogy mibe nezi a magyar vezetoseg, meg a munkaadok a munkavallalokat nagy altalanossagban. Ettol fuggetlenul nem becsicskulni kell, hanem felismerni az erodet es elni vele.

    (Btw. en visszamennek az irodaba, amikor mar biztonsagosnak erzem, ha igy alakulnak a trendek, akkor 1-2 honapon belul akar. Bar nalunk jelen allas szerint leghamarabb szeptemberben lehet reszlegesen.)

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák