Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
public73
senior tag
szió!
én rendszeresen futtatom az enyémet.
fontos a szabályokat betartani Neked is és a kutyának is bicón:
- csakis jobb oldalon, tehát sétálásnál (ott mindig bal oldalon!) ellenkező oldalon kell, hogy megtanulja a bicikli melletti futást.
-soha se tekerd a párázt a csuklódra, szinte csak 1 újjal fogd úgy, hogy bármelyik pillanatban elengedhesd!
-nem húzhat egy pillanatra sem, mert egy 35-40kg-os kutya, ha beránt, akkor tuti takarás lesz a vége!
ezért először szigorúan szöges folytóval próbáld elkezdeni!
(én már póráz nélkül bicajozok vele, ez a végső stádium, amit elérhetsz!)
-ha a macskákra és más állatokra hajlamos kitörni, akkor először séta közben kell megregulázni.
-meg kell érezned a kutyádon, hogy mikor kell pisilnie, vagy kakilnia, mert különben szintén elrántás a vége....
gyakori lesz, hogy odaszaladnak a kóbor kutyák, és a Tiednek akkor sem szabad kitörni, vagy irányt változtatni! ez az ő életébe, de akár a Te sérülesedhez is vezethet!
ha nagyon részletesen kíváncsi vagy, hogy én hogy értem el, hogy pár hét alatt már el mertem engedni a főúton póráz nélkül, vagy akár a városközpontban kerékpárúton, akkor majd priviben oskosítalak!más:
tuti, hogy álja a lövést a kutyód, vagy csak reménykedsz benne?
próbáltátok is élesben?
mert csak akkor lehetsz biztos ebben, ha 2-3 méterre a kutyádtól elsütnek egy pityut.....
az enyém tuti az, mert asuliban 3-4-szer lőnek alkalmanként!
ja és akkor is állnia kell, amikor csibészkarral dolgozik a kutya!
Új hozzászólás Aktív témák
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- Gamer szék
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest