Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
jézusom #33529 üzenetére
és #33528) Vesa: Köszi, ezek hasznos infók.
Igazából minden kutyát le kell vinni, szóval ezt a részét általánosságban kell majd megamba nevelni. Muszáj lesz, mert nem vagyok pl. korán kelő típus.Egyébként alternatívának még felmerült a Corgi, de az Q drága. A shiba, az meg első kutyásnak kb felejtős, mert mindenhol azt olvastam róka, hogy iszonyat önfejű és öntörvényű. A samoyed, de ő meg pl iszonyat módon vedlik, bár gondolom sokkal jobban nem, mint egy goldi... Valamint újabban az aussie. Bár van egy tippem, hogy ők is rohadt drágák, illetve elég soknak "felemásak" a szemei, az nekem picit ilyesztő.
Persze tudom, hogy teljesen nem lehet kivédeni, hogy romboljon, de azért szeretném minimalizálni ennek lehetőségét. Főleg, hogy albérletben lakom. Erre amúgy vannak pratiktikák, hogy lehetőleg minél kisebb eséllyel okozzon kárt? Pl. a lefárasztáson vagy a szeparációs szorongás elviselésének belenevelésén túl? Esetleg olyan cuccokat venni és előhagyni, amiket inkább szétrághat, mint pl a kanapét?
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest