Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
opeter87 #10415 üzenetére
Nem főzök külön a kutyának. Húsból kacsafarhátat kapnak. Sosem fog megegyezni a véleményünk, úgy tűnik. Nem baj, nem vagyunk egyformák. Életerős, vidám kutyáim vannak, nagy udvaron szaladgálnak, játszanak. Sosem betegek hál Istennek, szerintem meg vannak elégedve Velem, mint gazdival. Nekem ez elég, Nekik is az. Az jó, ha mindenkinek megvan a véleménye bizonyos dolgokról, Én nem próbálom az enyémet senkire erőltetni. Mindenki adja meg azt a háziállatainak, ami tőle telik, és úgy látja, hogy az jó. Részemről a vita lezárva, tegyünk fel inkább friss képeket a kutyusainkról, és örüljünk egymás örömének és sikereinek. Inkább erről szólt ez régen, mint egymás marásáról a különböző vélemények miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest