-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
Chieftec BlackBox, ilyet vettem kb 1 éve, használtam 10x,már kifingott.
kattog a belehelyezett winyo,egyébként nem csinál semmit.valaki tud segiteni,mit lehet az ilyennel kezdeni?
eladó topping dac
-
ANT
addikt
válasz bajnokpityu #1001 üzenetére
Szuflát kap? Nem a tápegysége halt meg?
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz bajnokpityu #1003 üzenetére
És biztos, hogy a ház a rossz? Csupaszon elindul a vinyó, ha kiszeded belőle?
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
bajnokpityu
félisten
-
Overclocked
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet csinálni egy 3,5-ös winyóból külső HDD-t? Mármint ha lehet(gondolom) mi kell hozzá?(Ház, táp, átalakító?) USB-set szeretnék.
Előre is köszönöm!
Üdv:
OC
-
netseft
aktív tag
válasz Overclocked #1007 üzenetére
Ha veszel egy házat, ahhoz adnak tápot is. A vinyót beszereled a házba, abban van a vezérlő, ehhez adnak csatlakozót / kábelt is ha szükséges.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
netseft
aktív tag
válasz Overclocked #1010 üzenetére
Nekem kettő van és mindkét esetben adtak hozzá mindent ami kell, kétlem hogy valamit nem raknának bele ami kellhet.
Annyira figyelj, hogy PATA vinyóhoz PATA, SATA vinyóhoz SATA vezérlős házat vegyél, de van olyan is már amire mindkettőt lehet csatlakoztatni.Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
anonymus89
addikt
Valakinek volt már ilyen, melegedés miatt kérdezném érdemes beruházni egy ilyenre?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Luissimo
veterán
válasz anonymus89 #1012 üzenetére
olyan még nemvolt, de ITT (is) SOKFÉLÉT TALÁLSZ !!!!
-
Luissimo
veterán
válasz anonymus89 #1014 üzenetére
Jaa, bocs nemtudtam, hogy a dolláros belinkelt házhoz laksz közelebb !
De ezek is házhozviszik neked, illetve arra jó hogy itt találsz jófajtákat és azalapján tudsz választani és akkor olyat rendelsz, esetleg máshonnan.
de a választás és a döntés joga a Tied perszehogy . -
Luissimo
veterán
válasz anonymus89 #1016 üzenetére
ezen nemkellettvolna annyit hezitálnod, meg kell venni, nemjártálvolna vele rosszul, tuti.
-
Alex91
félisten
Raidsonic IcyBox IB-111StUS2-Wh
Ezt latta mar valaki itthon?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
wurci
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megbízható, normális árú külső 3.5ös mobile racket ATA csatlakozóval? Egy Samsung HD400LD menne bele. Vagy jobban járok ha veszek egy satásat és átalakítókkal oldom meg a dolgot?
Köszönöm!
wurci
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz anonymus89 #1023 üzenetére
nemakarok belevau, ez SATA-ként kiváló, de ő mintha P-ATA fajtát keresne...
vagy nem?JHAAA, multifunkcis a kicsike ...
Átalakítót meg lehet venni 3000 - 4000 körüli árban, ha igény van rá !
[ Szerkesztve ]
-
wurci
tag
válasz anonymus89 #1025 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítséget, akkor ha jól értem ez a Delock DL42444 PATA merevlemezeket is fogad, mivel hogy IDE csatlakozós is?
Ahogy számolgatom valószínűleg ez lesz a legjobb megoldás kb 9k-ért mivel:
- lehetne olcsóbban csak PATA csatlakozósat, de hát akkor a későbbiekben kidobhatom ha esetleg SATAt szeretnék beletenni
- vehetnék egy olcsóbb SATÁsat + egy átalakítót de akkor kb ugyanott vagyokwurci
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Külső házat szeretnék venni és a legtöbbhöz oda van írva h max 1 Tb-os vinyókhoz jó. Kérdésem, h mér van ez lekorlátozva, egy külső háznak nem mind1, h mekkora a benne lévő vinyó? Egy ilyen házban akkor pl egy 2 Tb-os HDD nem is fog működni v csak 1 TB ismer fel?
Azért kérdezem, mert valszeg hosszabb távra venném és később gondolom nagyobb HDD-t is beletennék.Segítséget előre is köszönöm!
-
viizo
tag
Sziasztok, az létezik hogy egy mobilrack elronthat egy vinyót?
Vettem egy Coolink 3,5 külső rack-et, beletettem egy 1 TB WD merevlemezt, és 2 nap múlva a winchester elromlott, 'invalid structure'-t látnak a partíciókezelő programok. És nem is tudunk vele mit tenni, sem törölni nem lehet a partíciót, sem formázni, semmi - a WD megy is vissza gariba. De nem szeretném, ha a köv. merevlemez is így járna.
Belekontárkodhat a merevlemez tartalmába egy ilyen?
Ami még érdekes és roppant bosszantó, hogy a külső rack egy Asus médialejátszóra volt kötve, aminek szintén 2-3 nap múlva elszállt az USB bemenete, amire a rack volt kötve. Ez is érdekes. Lehet hogy véletlen egybeesés, de mostanra már bizonytalan vagyok...
Mindezek után pc-re kötöttem a racket egy másik merevlemezzel, így úgy tünik, műküdik, de ott meg egy partíciót nem ismert fel a rendszer... NTFS a fájrendszer minden esetben.
Vélemény, tipp?
-
lean
aktív tag
ez engem is érdekelne, hasonló cipőben járok.mondjuk nekem már megvan csak nem tudom beletehetem-e az 1Tb-osba 2Tb-ost.
Szerintem az áramfelvétel miatt lehetnek problémák, a ház elektronikája esetleg nem birja kiszolgálni a magasabb áramfelvételű nagyobbat? nem tudom...no cross no crown
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
az én kérdésem is kapcsolódik egy kicsikét az előttem szólóhoz.
Adott egy ilyen külső vinyó, és szeretnék belepakolni az 1T-s másikat. Ebből a típusból létezik gyári 1T-s teljesen ugyanilyen kinézettel, de ezt még nem érzem garanciának arra, hogy nálam hozzáértőbbek megkérdezése nélkül átrakjam.
Sajnos "max 1T", vagy hasonló feliratokkal nem találkoztam, csak annyit látok a dobozán, hogy a kapacitás modellfüggő (nekem 47510-es van, míg az 1T-s 47512)...
Igazából a legfőbb kérdés az, hogy csinálhatok gebaszt, ha megpróbálom, vagy legrosszabb esetben nem indul el a nagyobb vinyóval?
-
anonymus89
addikt
Szerintem ez így nem teljesen igaz mert wd-ből is vannak energiatakarékosak.
Minden winyónak különbözik az áramfelvétele a többitől.
5-12V-n mennek és 5 V-ba szinte mindegyik belefér.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
szonti
aktív tag
válasz anonymus89 #1032 üzenetére
Akkor esetleg nem tudsz olyan racket aminek nincs ilyen korlátja, v ilyen nem is létezik?
-
lean
aktív tag
válasz anonymus89 #1033 üzenetére
ok,csak egy ötlet volt...akkor majd kipróbálom h mennyit lát belőle...remélem azért nem teszi tönkre a merevlemezt, drága mulatság lenne....
no cross no crown
-
rocket
nagyúr
SATA kulso rack kellene WD Green (WD15EARS) 1.5TB-os vinyohoz.
Olyan kene amiben biztosan mukodik, tamogatja a SMART-ot, es nem fo meg benne a vinyo, 6k korul.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
szonti
aktív tag
válasz anonymus89 #1036 üzenetére
Kár, h nincs olyan ami mondjuk 5 Tb-t is tudna kezelni. V ne is álmodjak, h ezek addig működni fognak, mire olyan vinyót veszek bele? A Transcend Storejet-et néztem már én is, most 6500 ért láttam elég baráti áron a venti előny meg hátrány is hűti a vinyót de zúg is meg van benne e-sata. A rapid-case, meg jól néz ki, csak elég zártnak érzem, nem tudom jól érzi e magát benne a vinyó, meg az 8000 ért van, tehát az drágább.
Ezen még alaposan el kell gondolkodnom!
Köszi a segítséget! -
szonti
aktív tag
válasz anonymus89 #1040 üzenetére
Rákerestem én, ismertem is a tartót, de olyat félét senki nem írt, aminek ne lenne korlátja, már a vinyó nagyságát illetően.
-
rocket
nagyúr
válasz anonymus89 #1039 üzenetére
Ezt neztem mar en is, akkor ez lesz, koszi
-
rocket
nagyúr
Beuzemeltem a Sharkoon Rapid Case SATA kulso racket egy 1.5TB-os WD Green vinyoval 36 fokos, a hazban levo 320GB-os Blue es 640GB-os Black, 32 es 33 fokos, szoval nagyon jonak tunik ez a kulso rack , csak ajanlani tudom
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Van 1 Sata 3,5 Seagate Baracuda 200Gb-os vinyóm, és azt szeretném rákötni a WD TV HD Live Media lejátszómra.
Ebben kérném a segítségeteket milyet vegyek. Láttam már 2500Ft-ért is, de gondolom azt felejtsem el... Olyan 5000Ft-ig el tudok menni árban..
köszi előre is!
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Ez a mobilrack [LC Power] megfelel? (WD Green 1,5TB WD15EARS merevlemez lesz hozzá, médialejátszáshoz)
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
Igaz, hogy nincsen nagy sebességkülönbség (USB - eSata - Firewire)? A merevlemez írási/olvasási sebességtől függ, nem?
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Sziszifeca
őstag
válasz Viperator #1048 üzenetére
Jó hogy írtad ezt.. Nekem tetszik ez a cucc, bár nem tudom mennyire melegszik benne a vinyó? Lehet én is beruházok 1 ilyenre, csak megvárom a véleményeket.
Csak nekem ez közelebb is van, meg olcsóbb is kicsit: [LC Power]
Meg ugye ehhez van táp is? - ez lehet láma kérdés volt.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest