- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
-
PROHARDVER!
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2016
újonc
válasz
King Unique #2960 üzenetére
Igen, valóban inkább kipanaszkodtam magam. Köszönöm a válaszokat uraim, King által is javasolt csere csak a megoldás, és hátha a gyártók egyszer észre térnek, és kevesebb szeméttel terhelik a környezetet, mert hát mindenkinek az lenne a jó, ha kevesebb selejt lenne.
1. Wifi nem játszik. Ez 100 % biztos, mivel akár van ott, vagy akár nincs, olyan nem lehet, hogy az egyik tökéletesen működik, a másik meg abszolút használhatatlan. Aztán meg mivel több gépben tesztelve lettek...
2. 3.5: LCpower Becrux, Chieftec, a 2.5: Startech, Chieftec. Kb 2 éven belüli beszerzésekkel, érdekes, hogy a régebbi usb2-ekkel ilyen jellegű probléma soha nem volt. A becrux volt az első amit vettem. Mindig ugyanarra cseréltettem. De eléggé típus függetlennek tűnik a probléma, éppen ezért nem írtam típust. Azt hiszem többnyire asmedia csipesek, az egyik jmicron.
3. Két desktop, és két laptop + céges gép. A hátsó csatlakozóval ugyanaz a helyzet, viszont usb 2-őn nem jelentkezett a probléma, csak usb 3-nál. A nagyon furcsa az az, hogy némi harc árán elhozok egy másikat a boltból és az jó. De mint említettem gép függetlennek kell lenni annak, hogy jó, mert azért egy hordozható eszköznél simán megtörténhet az, hogy több más gépen is szeretné az ember használni - szerintem teljesen elvárható módon... Akár anno a flopi lemezeket például.
4. Visszautalok a 3. pontra, mivel nem lehet a használatot 1-2 gépre korlátozni csak azért, mert a kedves gyártó x-edik terméke F.O.S., mígy x+1 -edik minőségileg megfelelő. Ugyanazon termékeknél legyen meg a minőség, ha kiveszünk a gyártásból akárhány darabot, azok jók legyenek, és ne hibásak - MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS. Win 7 az op rendszer minden esetben, majd valamikor lesz más, de nyilván elvárom, hogy azzal is kifogástalanul működjenek.
Szóval elkeserítő ha minden ilyen cuccal lehet vissza ballagni a boltba, és nekiállni harcolni. De így már hogy a cserélt darab is problémás, az elállás inkább játszik, ha ilyen esetben még érvényesíthető.
-
batagy
őstag
válasz
King Unique #2960 üzenetére
Én nyertem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 (bontatlan)(3év-garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest