Új hozzászólás Aktív témák

• krisi047

aktív tag

Sziasztok! Tapasztalatot szeretnék megosztani, hátha más is jár hasonlóképpen, mert én hiába keresgéltem a topicban, nem nagyon találtam infót. Az OTP Banknál volt egy számlám, de mivel nem érte már meg ottmaradnom, így megszüntettem és bankot váltottam. Viszont még a nagy kínai ünnep előtt vásároltam az Aliexpress-en az OTP-s kártyámmal, amiből refund lett. Hiába próbáltam szót érteni a kínaiakkal, hogy az új számlámra kérem a visszatérítést, ők csak arra küldik vissza a pénzt, ahonnan jött. Így megpróbáltam telefonon és a bankfiókban érdeklődni, mit lehet tenni, hogyan kaphatnám meg a pénzt, mert elvileg ilyenkor a bankhoz megérkezik az összeg és nyilván tudják is hogy kinek érkezett.

Nos, a telefonos ügyfélszolgálatnál elhajtottak, ami megszűnt az megszűnt, nem létezik, visszapattan a pénz a küldőnek. Próbálkoztam a bankfiókban, ott annyi mondtak, hogy érdeklődjek e-mailben az oldalukon, mert ők ehhez kevesek. Írtam is, a válasz az volt, hogy banktitkokról nem e-maileznek és fáradjak be a bankfiókba. Szóval kezdtem barátkoztam a gondolattal, hogy elveszett a pénz.

Egy hétre rá levelet kaptam az OTP-től, hogy megszűnt számlámra jóváírás érkezett, és XY bankfiókban átvehetem. Így is lett, egy picit megvárattak, de mindenféle költség nélkül, személyi és lakcímkártya ellenében máris kifizettek készpénzben.

Kicsit körülményes volt a dolog, de pirospont, amiért ilyen hamar megkerestek és költség nélkül hozzájutottam a pénzhez.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák