Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Köszi, már megvettem, de nem a PH-ba, mert ott köcsögök voltak, és amit félrerakadtam 1 órahosszáig, azt eladták, mert elfelejtett a telefonos kiccsaj a másik eladónak is szólni...
Úgyhogy MM-ben vettem meg.
Viszont manuális EQ nélkül is iszonyat jó, nem nyomja el a magasakat. Mondjuk ez lehet annak köszönhető, hogy jók a gyári EQ beállításaim, vagy esetleg ahogy Te is mondod, eleve kevés mélyet nyom az eredeti körülmények között.
Nah mind1, igazából nem akarok rajta filózni, lényeg, hogy nagyon faxa, és valami csoda folytán manuális EQ-val is tökéletes.
Viszont lenne néhány kérdésem:
Mostanában milyen csomagolásban árulják a legtöbb helyen? Burborékossal (ami ívesen kidudorodik), vagy egy kicsit egyszerűbb design-al? MM-ben mind2 volt, én az egyszerűbb csomagolásosat vettem, mert a buborékosoknak a szivacsai mind el voltak deformálódva, meg némelyiken foltok voltak... Csak csomagolásban térnek el, vagy van esetleg valami kis újítás? Melyik az újabb csomagolás egyáltalán?
Jah és még valami:
Nekem az a kis ''pálcika'' amire rádugom/ráhúzom a szivacsot az elég rövid, jóval rövidebb ennél, mint amit itt mutatnak: [link]
Ugye nektek is rövidebb ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest