Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Z906
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- ZIDOO médialejátszók
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Köszi, már megvettem, de nem a PH-ba, mert ott köcsögök voltak, és amit félrerakadtam 1 órahosszáig, azt eladták, mert elfelejtett a telefonos kiccsaj a másik eladónak is szólni...
Úgyhogy MM-ben vettem meg.
Viszont manuális EQ nélkül is iszonyat jó, nem nyomja el a magasakat. Mondjuk ez lehet annak köszönhető, hogy jók a gyári EQ beállításaim, vagy esetleg ahogy Te is mondod, eleve kevés mélyet nyom az eredeti körülmények között.
Nah mind1, igazából nem akarok rajta filózni, lényeg, hogy nagyon faxa, és valami csoda folytán manuális EQ-val is tökéletes.
Viszont lenne néhány kérdésem:
Mostanában milyen csomagolásban árulják a legtöbb helyen? Burborékossal (ami ívesen kidudorodik), vagy egy kicsit egyszerűbb design-al? MM-ben mind2 volt, én az egyszerűbb csomagolásosat vettem, mert a buborékosoknak a szivacsai mind el voltak deformálódva, meg némelyiken foltok voltak... Csak csomagolásban térnek el, vagy van esetleg valami kis újítás? Melyik az újabb csomagolás egyáltalán?
Jah és még valami:
Nekem az a kis ''pálcika'' amire rádugom/ráhúzom a szivacsot az elég rövid, jóval rövidebb ennél, mint amit itt mutatnak: [link]
Ugye nektek is rövidebb ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest