Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Nem! Ha örökgaranciás, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy jótállás van rá élete végéig - vagyis mindig a kereskedőnek kell(ene) bizonyítania, hogy nem gyári hiba, és akkor nem kell javítania/cserélnie, egyébként igen! Ne fizess bevizsgáltatásért, nekik kell fizetniük, ha mentesülni akarnak a javítási/cserekötelezettség alól!!!
És még egyszer mondom, hogy a nagykerhez semmi közöd, nem kötöttél vele szerződést, csak a MM-tal. Tehát vagy a szervízbe viszed, aki szintén a MM helyett jár el (jogilag), vagy a MM-hoz... Az más kérdés, hogy ha normális a nagyker, lehet, hogy lehet velük jutni valamire, de nem kötelesek semmit tenni. -
ithomas
őstag
Persze...mindenképp a hivatalos forglmazóhoz vidd.
Ha a Media nem válalja a rendes garanciát,akkor nekik kötelességük lesz kicserélni,ha egyszer lifetime garival vetted!
VISZONT azt pont tegnap hallottam egy gyerektől a suliban, hogy létezik egy,a lifetime garira vonatkozó 2003-as törvény miszerint Mo-on a lifetime garancia 5 azaz öt évet jelent!
(Neki a Kingston RAM miatt volt ez fontos...az is ilyen garival kapható!)
Tehát törvényileg ennyit mindenképpen kötelessége vállalni a forgalmazónak..az már más kérdés hogy ettől jobb feltételeket is kínálhat.
Bár kötve hiszem hogy 5 év múlva még gyártani fogják a Plugot... -
LJoE
senior tag
kezdem sejteni a pálcikás felvetésedet
van ez a [link] tuningolós rész
itt tényleg hosszabb a cső
azon a fülesen ami nekem is, meg gondolom neked is van, a saját anyagából csak egy rövid pálca áll ki, és van még egy kis ráhúzható fekete amire rámegy a szivacs, ha lekapod a szivacsot, akkor előfordulhat, hogy benne marad a hosszabbik pálcika
elsőre én is így jártam és nem értettem, hogy a tartalék szivacsot hogyan rakom akkor rá
csomagolás nekem olyan, hogy szinte teljesen átlátszó, nagy buborék -
LJoE
senior tag
5990 Ft a Plug a photo hall-ban
viszont a manuális eq nagyon kell neki tényleg, mert brutálisan elnyomja a mély a többi tartományt
iaudio U2-n teljesen át kellett szabnom az eq beállítást, egy régi pana xbass után
mondjuk egy olyan lejátszón ami eleve nagyon kevés mélyet tol kifelé, akár még jó is lehet
kipróbálni valószínüleg nem fogod tudni a kialakítás és a csomagolás miatt (cincálós doboza van, és nem tudom kik használnának el ennyi szivacsot a t. vevők kedvéért, más füléből kivéve, meg tuti nem dugnám be az enyémbe, ez tényleg olyan szinten benyomul a fülbe, mint egy füldugó)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest