Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spammer #1712 üzenetére
szinte teljes mertekben egyet ertek az egesz hozzaszolasoffal. bar en meg idoben olvastam. konkertan az utolso kotetet mar boltbol kijovet kinyitottam aminek az lett a vege hogy mig el nem olvastam mast nem is csinaltam evesen meg a tobbi szukseges alapfunkcion kivul. meg is volt vagy ket nap alatt.
a film meg nem rosz. vagyis aki nem olvasta annak eleg szorakoztato is lehet. de a konyvek utan en minden reszre haragudtam. mintha szigoruan csak a story gerincet raktak volna bele. lecsupaszitva minden mellekszall es hatterinformaciotol. a 6 kotet meg lenyegeben egy kerdezz felelek kotet vagyis sok, addig felhalmozodott kerdesre kapunk valaszt es sok a gondolkodas merenges. a filmbe nem is tudtak nagyon mit rakni mert ugy ez kimarad. ezert kapott egy jo nagy adag romantikat hogy ki kivel mitmikor aztan a vegere bedobtak azt a jelenetet ami a konyvbe is benne volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest