- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kissdani #126 üzenetére
Szerintem nem maradiság kérdése, van akinek napi 1500-értvelefér a cigaretta, még 1500-ért sör, és panaszkodik, hogy nincs pénze. Én is inkáb bilyenre költök, az árak nem túlságosa érdekelnek, ha valamit szeretnék, akkor megveszem, szerencsére nem kell ilyemsmikre spórolom, meg félretenem.
Ha ilyet szeretnél, vedd meg, és örülj neki.Amúgy elmondok valamit, én rengeteg dolgot vettem ettől a cégtől, nem ok nélkül, mindig minden olcsóbb, mint máshol, de a fő szempont, hogy sűrűn járok arra, van a bolt előtt parkoló, és 5 perc alatt el tudom intézni. Ez szerintem tök ugyanaz, mint ami amott van, csak itt 28 ezerrel olcsóbb.
ugyan nem rendlehető, de egy mailt, telefont megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Asztrofotózás
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest