- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Pár napja kezdtem B&L Soflens 59 -et használni (Alcon Opti-Free Express lötyivel), egyelőre elégedett vagyok vele teljesen, igaz még csak 6 alkalommal viseltem, alkalmanként max. 10 órán át.
Nem sokat találni erről a lencséről itt, egyedül lorcsi írta, hogy neki jó volt (akkor), bLaCkDoGoNe meg ennek a lencsének a bűnei közé sorolja a szemei állapotának romlását
Bízok benne, hogy az én szemeim jobban bírják majd, meg az is előfordulhat, hogy ezt a lencsét is más anyagból és/vagy más tulajdonságokkal gyártják már, mint évekkel ezelőtt.MaciG kontaktlencsében szárad ki vagy szemüvegben? Ha lencsében, akkor berakás előtt cseppentesz a lencsébe tároló lötyit? Szintén tároló lötyit a szemedbe próbáltál már? Igaz ezt csak saját felelősségre, volt doki aki azt mondta nem szabad, de én évek óta használom őket így is, meg volt hogy ismerősök is az én löttyömmel mosták ki a szemüket ha belement valami
Mondjuk klíma és huzat mellett... kéne valami speckó tartály ami löttyben tartja a szemeid... akvárium szemüveg. Két kis aranyhallal
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged