Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Ezt nem tudtam, bevallom töredelmesen
Amugy ha felrakom a szemüvegemet nekem okes minden.
Nekem is romlott a szemem sokat, de én a monitorra fogtam. Lehet valami ebben a túlhordásban, jó gondolat, kösz.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
tildy
nagyúr
válasz Agostino #198 üzenetére
Tudod szemüvegben elvileg mindig erősebb kell.
Én ha felraktam annak idején lencse uténa szemüvegem, hát bitang erősnek tűnt."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agostino
addikt
Meglehet. Ha viszont felrakom a szemüvegemet, azzal sem látok rosszabbul,vagyis nem romlott a szemem meg ilyenek. Amugy kénytelen vagyok ezt hordani, mert egyetem miatt nem vagyok home, és szemembe nem mindegy mekkora lencsét rakok, mert irritálja a szemem. Szal böki, mondjuk ki. Ezért kellett kisebb lencse (vagy nagyobb) nem tom. Lényeg csak 1 hetesből volt megfelelő méret.Amugy next week mászok haza, és kapok rendes lencséket
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
tildy
nagyúr
Kb. 10 évvel ezelőtt lágy lencsével szarakodás, két héttel túlhordtam egyszer iés egyrészt a lencse behomályosult, másrészt szúrt is (a szemem is begyulladt tőle), ill. a lágy lencse miatt romlott 2-3 diót 3 év alatt a szemem.
A kontaktlencsézés (Főleg a lágy) egyébként is eléggé szétcseszi a szemet, ha nem jól hordják.Nem véletlen van rá írva ami rá van írva.
Na mindegy , csak a szemetek világával játszotok...Én nem tenném.
(Főleg az egyhetes lencse több hónapos túlhordása a durva)
Hála égnek nekem már nincs ilyen gondom, és 1.5 év elteltével kijelenthetem:szerintem nem is lesz
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Agostino #194 üzenetére
Aha azt majd frankón elbaszarintod vele a szemed.
Én is voltam annak idején könnyelmű lencsével kapcsoaltban, meg is bántam.."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agostino
addikt
válasz MichaelSD #183 üzenetére
Ugyan nekem nem ilyen lencsém van, de amit viselek abbol vehetnék akár egy alaplapot is. : )
Lényeg : elvileg ezt is csak egy hétig használhattam volna, de ahhoz képest 4 hónapja hordom és semmi bajom sincsen vele.Szerintem amíg nem szúr, meg látsz vele feltűnően homályosan, addig nincsen gond.
Mod: most vettem észre neked kemény van. Én csak lágyról tudok tapasztalatot mondani.
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Ráczkölke
tag
tényleg fontos lenne pls... csak írjon már vki!!! Teljesen beszartam az olvasottak alapján ...
-
Ráczkölke
tag
Tényleg ilyen sok a kockázat? Kezdek beparázni !!!
-
Ráczkölke
tag
Én holnap megyek kivizsgálásra, mert már vagy fél éve nem hordom a szemcsit... Tudna vki mesélni arról, h milyen érzés, mert még nem volt kontaktom!
-
MichaelSD
őstag
Akkor egy komplex kérdés vasárnap estére.
Nekem BL (Bausch and Blomb) RGP (kemény levelgő áteresztős, és nem összekeverni RPG-vel ) lencséim vannak, és nagyon jól érzem vele magam, de...
Elméletileg 1 évig kéne tudnom használni, de nekem jó esetben hat hónapig jó, de igazából 5 hónap az igazi. Mivel párja úgy 38-40k picit drága.
Hord valaki ilyen lencsét? Tapasztalatok?
Most az egy napos lágy lencséken gondolkodom, mert ez a reggel be, este ki rendszer tetszik. De ahhoz kellene szemeüveget hordani egy hónapig hogy berakhassak lágyat, de ahhoz lusta vagyok még.
Tud valaki egy jó kontaktlencsés dokit Bp-en?XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
lorcsi
veterán
up!
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
de régen szóltak hozzá
-
Hani
aktív tag
ühüm..
De hogy ne csak up legyen, itt egy másik fórum is a kontaktlencsékkel kapcsolatosan:
Bővebben: link
Tudom, hogy nem PH-n belüli, de jó 6-7000 hozzászólással már megérdemli a linket.
Jó böngészést. -
lorcsi
veterán
up
-
lorcsi
veterán
up
-
Zotya84
őstag
Hi!
Én május óta lencsézek... Mivel elég nagy (a doki szerint az átlagosnál jóval nagyobb) a látómezőm ezért nekem az átlagosnál nagyobb átmérőjű lencsére kellett szert tennem, hogy a lencse szélét még csak véletlenül se lássam (sajna a legtöbbét láttam ). Így nekem nem maradt más választásom, mint a következő lencse - a tűrhető árkategóriában - : a Sauflon UV-55ös lencse - 3×1 havi lágy lencsepár. Bár ez csak 12-16 órás, ha időnként bennmarad éccakára, az sem jelent gondot, bár hosszú távon nem ajánlott. Úszáshoz én nem használom, mert nem akarom megkockáztatni, hogy tönkremenjen... Ami a használatot illeti, hát, nekem a ''lencse + a régi szemüvegem''-kombó jött be, mert egy kicsit érzékenyebb a szemem, és nem kéne túlzásba esni a ''kínzásával''
Ez a lencse - legutóbb - ennyi volt: 6 pár + 1 tart. 7800 + tisztító folyadék 2500.
Az állóképességéről: november közepén vettem meg a mostanit (előtte jún elején), az első pár lencsét szerdán cseréltem ki, mert mostanra adta meg magát - pedig elvileg 30 napos lencse...
ByeMi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Darth_Revan
veterán
hülye kérdés: mennyi a kontaktlencse?
-
kew
senior tag
nemhiszem hogy a lágy ingerelné... az inkább a keményebb szövödménye, legalábbis ahogy én gondolom, aztán franctudja itt olvastam énis hogy ha valakinek cilnderes v mien a szeme, vagy mittomen milyen elváltozás van rajta, akkor nem ajánlják a lágyat. de szerintem az esetek többségében nincs semmi elváltozás..
a lágy meg nekem még egyszersem esett ki. még a használat elején volt hogy forditva sikerült betennem, de akkoris csak csuszkált a szememen, és idegesitett, de ki akkorse pottyant
de inkabb menjbe egy optikába és kérj egy vizsgálatot kontaktlencséhez.
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
A műtétekről nem tudok sokat, de egyik nap láttam a Tescoban egy könyvet, ami a szemgyógyításról szólt. Mindenféle gyakorlat volt leírva benne, amit otthon kell csinálnod naponta, és akkor meggyógyul a szemed(?). Erről tudtok valamit?
-
yossarian
aktív tag
én az egy hónapos lencséimet 1500/db -ert vettem. valami Biomedics 55 ocufilcon d. ez van ráírva. igaz én dokinál vettem, gondolom, ő máshonnan tudott szerezni, valószínű kisebb haszonnal is dolgozott, mint ezekl az üzletek.
-
chicken
senior tag
Vki segítsen pls, hogy hol kaphatnék bpesten olcsóbban lencsét. Rájöttem, hogy amit eddig a F*t*xben vetettek velem, az nagyon drága 6 db kéthetes pár, 27 000 összesen.
Nem tudom, milyen márka, de soknak tűnik három havi lágy lencséért.mens sana in campari soda
-
ronaldo
őstag
eddig stimmel minden
azt olvastam, hogy a kemény lencse az kisebb. nekem sporthoz kellene elsősorban(heti 7 óra edzés, nagyon kinlódós ez már így nekem) kisebb ergo kiesik(írták is). na olyankor mi van? a szerencsémet ismerve tuti megállapítanak valamit ill. a lágy ingerelni fogja a szemem -
yossarian
aktív tag
nekem volt havi lencsém, amit volt, hogy 2 hónapi hordtam. persze nem hordtam minden nap, napi kb 5-8 órákat. mikor melózni kezdtem, a napi 12-14 órai használat mellet már az egy hónap is sok volt. most ősszel volt egy kötőhártyagyuszim, azóta nem is mertem berakni a jobb szemembe a lencsét. talán nyáron műtét.....
-
D4v3
őstag
Hi!
Lenne egy kérdésem: Ti a havi, lágy lencséket ténylegesen havonta cserélitek? Mert nem egy helyről hallottam már, hogy hordta 2hónapig és semmi baja nem volt még a lencsének. -
dannnnn
senior tag
értem. dehogy baj hogy te szoltal hozza!!!!
1% huuu██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
dannnnn
senior tag
hmmm felhajthato?
tehat egyszerüen megfogod es felhajtod akkor csak ott log ????██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
yossarian
aktív tag
lebenyt vágnak a szemeden, felhajtják, utána jön a lézer, majd a lebenyt visszahajtják. egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy ez soha nem nő vissza, bármikor újra felhajtható. előnye, hogy műtét után nincs kellemetlen 3-4 nap, mehetsz rögtön melózni.
bocs, remélem, nem haragszol, hogy válaszoltam rá
[Szerkesztve] -
kew
senior tag
a folyadékhoz kapsz majd egy kis kétrekeszes tégelyt, amibe beleöntesz egy kis lötyöt, és ha nem használod a lencsét, abban tárolod, különben kiszárad szegény
én eddig csak lágyat használtam, gondolom az kényelmesebb.. de mielött megveszed, kell csináltatni egy vizsgálatot, ahol megmondják hogy milyen kell. ha nincs vmi különleges baja a szemednek, ugyis lágyat fognak adni. a vizsgálatot általában ott helyben, a boltban végzik (+párezer forint). szal bemész megmondod hogy lencsét szeretnél, megvizsgálnak (egy gépbe kell belenézni amibe egy focilabdát látsz homályosodni meg élesedni), utána veheted a lencsét.
de hogy melyik a jobb, azt kérdezd meg az eladót, vagy a szemorvost, biztos szakszerübben tudnak majd válaszolni
sok sikert
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz yossarian #124 üzenetére
Sosem választanék LASIKot. Nem fogom azt ,megkockáztatni hoyg szülés, vagy repülés közben szétrepedjen a szemem. De elég ha csak autóbalesetem lenne.AKárki akármit mond, engem ezek a dolgok elriasztottak.Szal PRKm volt, az egyetlen olyan klinikán, ahol 5 éven keresztül garantálják azt a végeredményt, amit a műtét előtt célnak kitűztek/tünk.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
dannnnn
senior tag
nekem a sima volt 18. mondjuk az nem is olyan sok....
most valami karaftosatr akarok!!██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
supercow
őstag
lehet, csak többet kell rá várni, mert megcsinálják.
https://www.lens.hu/shopping/index.php?id=23
Nekem nem kell dioptriás.. Attól félek ez nem párban van, hanem darabra, legalábbis az oldalon ez áll. Egy pár 1 éves 25k körül jönne ki.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
dannnnn
senior tag
(#125).
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
dannnnn
senior tag
ilyen mintasat nem lehet venni dioptriasba?????
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
ronaldo
őstag
válasz radirpetya #137 üzenetére
ezek tényleg durvák, de ami csak kicsit szines, ill nem ilyen macskaszemes undormány az még jó is lehet. nekem úgyis olyan semmilyen szemem van, bizti jól néznék ki egyenlőre azonban jó lenne kitapasztalni milyen is, és ahhoz nem feltétlen kellene elvernem az összes 'feles' pénzem.
-
radirpetya
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én azért egy huncut vasat sem fizetnk hogy ilyenem legyen pláne nem úgy, hogy ezt a szemedbe kell tenni. Ha lehetne én még kontaktlencsét sem viselnék, bár a Tildy a multkor elgondolkodtatott a szemműtéttel kapcsolatban de én nagyon fosok tőle.
[Szerkesztve]hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
tildy
nagyúr
válasz supercow #134 üzenetére
Neten van egy bolt, ahol nem kell orvosi papír, és magyar az oldal, talán ez az:
Bővebben: link"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
supercow
őstag
Még egy kérdés: ezekben az áruházakban recept kell a rendeléshez. Magyarországon hol lehet ilyesmit kapni és kell-e hozzá orvostól valami papír? Gondolom egy előzetes szemvizsgálatot csinálnak mindenképp, de nekem nem kell dipotriás csak sima 0 erősségű.
A másik, hogy ezek mennyi ideig hordhatók?In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
Csak azt nem tudom, mit szól majd a rendőr ha megállít és így nézek rá:
Szóval megfontolandóIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
tildy
nagyúr
Ez a legkirályabb
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
supercow
őstag
Kozmetikai kontaktlencséről van valakinek tapasztalata?
Már jó ideje kinéztem magamnak néhány brutál mintát, csak elég drága és nem tudom mit szólna hozzá a szemem, még sosem volt se szemüvegem sem kontaktlencsém.
Teljes lista Bővebben: linkIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
félisten
A Rodenstock titán keretek 25 körül mozognak.
while (!sleep) sheep++;
-
kew
senior tag
üdv!
nekem egyik szemem -1,5ös másik -1,75ös.
novemberben vettem havi lencsét. a neve surevue (johnson&johnson). egy dobozba 6 lencse van, szal fél évre elég és 10.850.- volt.
csak mivel nekem más dioptriás a két szemem, 2-t kellett venni, szal dupla ennyit fizettem
ehez még veszel egy tisztito folyadékot (solo care aqua), az kb 4000.- egy nagy flakonnal, az kb 2 hónapig elég.
hajrá
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
este tíz van, és lusta vagyok végigolvasni a fórumot, ezért kérek egy jószándékút, hogy foglalja össze neke, hogy mennyibe kerül havi szinten egy ilyen lencsés akció? mi kell hozzá? nekem szemüveggel semmi bajom, de sporthoz(focihoz) jó lenne, mert -1,75 már zavar egy kicsit. (könnyezik a szemem)
-
dannnnn
senior tag
amugy mennyibe van egy olyan f...a macska szem vagy valami allatsag?
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
dannnnn
senior tag
nekem bal szembe +1.5 os a jobba meg vegulis nincs.
elvileg a balba nagyabb kellene de nem lehet 1.5 nel nagyobb a különbseg██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
golyani
őstag
huhh
eccer muterom napszemcsi akart venni nekem én kinéztem egy ilyen polaroidot mondom jó lesz az.
őmondta h menyjünk el ilyen boltba elmentünk ott néztem 1 jót vmi 27k-ér a végül a nő ideadta 22-ér mé megvan habár kicsit megkarcoltama lencse szélét de nem zavaró.pedig ez vmi párizsi szemcsi aka rlenni van vagy 2 belőle az országba mondta csaj.
ilyen egészség pénztáras izé fizetik az ilyen cuccokat.
maj nézek mvi-t.
köszi a infót.
vékonyított lencse gondolom nem kell -0,5-nél??? -
Hani
aktív tag
Eléggé drága, bár nem tudom, milyen kategóriában keresel.
Egy normális titán keret esetén kb. 30-40-50K-val számolhatsz, persze csak akkor, ha nem akarsz pl. 350K-ért venni.
Hogy miért jó?
- könnyű
- eléggé tartós / rugalmas
- fémallergiásoknak sem problémás
- szép a színe (? egyedi megítélés alapján).
- rozsdamentes.
Viszont az ára visszatart. -
félisten
Az én dolgaim:
- Solo Care Aqua
- titánkeretes szemüveg nagyon ritkán, vékonyított lencsével (piszkos drága)while (!sleep) sheep++;
-
Csima
tag
22-23 éve hordok lencsét. kb 1983-ban vettem az elsőt. Akkor még csak az országban egy helyen, a Deák téren a Kontaktlencse szaküzletben (öles betűk a portálon) lehetett kapni. Arra emlékszem hogy egy vagyon volt és cirka fél évet vártam a vizsgálatra, rengetegen akarták lecserélni a szemüveget. Azóta is lencsét használok folyamatosan, persze új típusok jelentek meg azóta, most a Bausch and Lomb optima-t használom, ez 3 hónapos lencse, a használt folyadék pedig Sauflon.
-
golyani
őstag
nekem most lesz hemüvegem 0,5-ös.
kérdés a kontakt az mosz húzós ki be tenni vki mondja má el h hogy megy ez a ki+betevés mer nembírom elképzelni.
link is jó
látom említve let a titánkeet ez engem is érdekel főként az ára.
mondottam volt link is jó.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
1 hónapos lencséhez (vagyis nagyon lágy, nagyon nagy víztartalom) ki mijen folyadékot ajánl? Én most Softlens 66-ot használok lencsének, és SOLO care aqua-t folyadéknak. (ez vmi új folyadék a gyártótól) 7 éve hordok lencsét szemüveggel, és végig 1-1 hónaposat hordottam. Mindig is SOLO folyadékot használtam és nemtom hogy a többi mijen. Ezt most nem kell mossam, fehérjét is eltávolítja, meg valami antibakteriális cucc is van ami vadi új benne. Most ezt találták ki, nosza meg is vettem.
Egyéb kontkatlencse ápolófolyadék tapasztalatokat várnék.
Ja én 4 éves korom óta szorulok szemüvegre és 14 évesen kezdtem kontaktlencsézni, mert rühelltem a szemüveget, mai nepig útálom, utcára nem szeretek szemüvegben kimenni, mert nem is előnyös (hiába mondja azt mindenki), meg már tudok hordani napszemüveget is, végre. A kontaktlencsét annyira megszoktam hogy észre sem veszemhogy rajtam van. El is szoktam felejteni néha
Most szemüveg van rajtam, mert vizsgaidőszak van és kicsit lusta wok felvenni, meg egész nap a gépemen tanulok, arra meg jobb a szemüveg. Na jó, most PH-zok reggel óta
[Szerkesztve] -
radirpetya
tag
Az attól függhet, hogy milyen szemüveget használsz. Nekem pl vmilyen titán vagy milyen keret van plusz műanyag lencse és olyan könnyű, hogy szinte nem is érzem. Szerintem elég nehéz szemüvegnek kell lennie ahho, hogy deformálja az arcod.
hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
c41r0^
őstag
válasz radirpetya #108 üzenetére
nem így értettem...az arccsont szerkezetét deformálja az állandó súly miatt
-
-
c41r0^
őstag
És arról mi a véleményetek, hogy a szemüveg deformálja az arcot? Mert én magamon azért észrevettem (persze még így is roppant jóképű srác vagyok ), Ti hogy vagytok ezzel?
-
radirpetya
tag
Igaz, hogy én kb 3-4 éve kérdeztem a mi dokinkat.
Apám szemét viszont már 10-szer műtötték és láttam az mivel jár (hála istennek Ő is lát) és én abból szeretnék kimaradni. De ez az én magánvéleményem. Hozzáteszem apám szemét nem ilyen problémával kezelték.
[Szerkesztve]hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
Boyfish
senior tag
válasz radirpetya #102 üzenetére
nekem a dokim, aki szintén családi ismerős mondta, hogy bevállalhatoma műtétet, mert nagyon kicsi a hibaszázalék már!
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
radirpetya
tag
Egy időben nagyon gondolkodtam azon, hogy meg kéne csináltatni, de aztán a szemorvosom aki nem mellesleg a család jóbarátja sürgősen lebeszélt erről, mondván, hogy ő látja annak a következményét ha nem minden úgy sikerült ahogy eltervezték. Lehet, hogy ez csak para vagy én vagyok túl óvatos (gyáva) de mivel én nem hordok állandóan lencsét így nekem nem biztos, hogy megérné, hogy a szememben buzergáljanak valami izével. + a szemem kb 6 éve nem romlott sőt a kontaktlencsés azt mondta hogy fél dioptriát javult.
hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
tildy
nagyúr
Hidd el 20 év távlatában a kontaktlencse is tud olyan károkat okozni.
Mellesleg ezt megbeszélhetjük 18.5 év múlva
''OPTIMUM Látásjavító Lézerközpont – régebben LASIK klinika
1124 Fodor u.77
Lézerkészülék: Amerikai gyártmányú, kb. 4 éves berendezés. Flying spot technikával dolgozik, ugyanúgy mint az Optikmed lézere. A lézerhez kapcsolható aberrométert, vagy másnéven hullámfront mérőt amitől a kezelés olyan lenne, mint az Optikmed Sasszem kezelése csak külön díjért használják.
Tapasztalat: Szerény. Néhány száz kezelés, ami meg sem közelíti a Focus és az Optikmed tapasztalatát, a szintén nagyon későn belépő Istenhegyihez hasonló, viszont annál lényegesen drágább. Eredetileg LASIK klinikának hívták őket, de az Optikmed névre hasonlító Optimumra váltottak, ami ugyan nem szép dolog, de ügyes ötlet. Úgy látszik a régi Lasik név talán a szövődménylehetőségek miatt nem tűnt szerencsésnek.
Piacosság: Árban még a Focus Medicált is meghaladó módon piacos a cég. A környezet gyönyörű, a klinka meseszép. Az orvos és az assziszens udvariasak, láthatólag jól értik a dolgukat. A valóban korszerű Zyopic kezelése ugyan rettenetesen drága, de viszont tavaly pl. volt olyan akciójuk, amiben féláron lehehetett kapni az aberrométer nélküli mezitlábas PRK kezelést. LASIK LASEK PRK is van, főleg a Zyoptic kezelést igyekeznek eladni, ami teljesen érthető, de csöppet sem agresszivak. Az a doktornő, aki engem vizsgált a türelem és az empátia mintaképe lehetne.
Szubjektív megítélés: A korszerű kezelést /Zyoptic/ drágábban adják, mint az Optikmed, de ezt indokolhatja a klinika „elit” jellege. Amikor ott jártam legalább két 20 millás Merdzsó állt a ház előtt német rendszámmal. De ha csak azt tudja megfizetni a vevő, hajlandóak kikapcsolt aberrométerrel is lézerezni, ez a viszonylag olcsó sima PRK.
PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen 85.000
PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve 99.000
LASEK lézeres látásjavító kezelés egy szemen 94000
LASEK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve 113.000
LASIK lézeres látásjavító kezelés egy szemen 150.000
LASIK típusú lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építetve 198000.
Vigyázat a kontrollok nem mindig ingyenesek !''
Nem rossz, de van jobb is. Garanciavállalásuk pedig nincs"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain