- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod #2718 üzenetére
egyébként az gyakori hogy ennyire tré az adatbázisa a tmdb-nek? van egy rajzfilmsorozat és már hülyét kapok, hogy más a részek számozása nálam, más a tmdb-n, és más a wikin, sőt az angol és magyar is eltér részben plusz címezve sincs tehát a minimális plot információból kell kisakkoznom hogy mire gondolt a költő...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod #2718 üzenetére
szuper, nem tudtam, hogy ezt "keresztben" is lehet...
még egy kérdés felmerült így, hogy kezdem feltölteni a librarykat... hülyét kapok az alap skin kategorizálásaitól, úgy lenne jó, ha meg tudnám tartani az alap skint, de meg lehetne szabadulni ezektől a recently added meg unwatched meg stb-től hanem szépen egymás mellett listázná a filmeket sorban vagy esetleg a beállított szűrők szerint.
elvileg erre jó a library node editor de ott nem találtam olyan opciót, hogy "all movies" kipakolása szimplán a Filmek / TV műsorok kategória fő lapjának közepére... nem tudom mennyire érthető...
néha kicsit fura logikája van a kodinak, a hátsómat verem a földhöz hogy mennyire jó de ha valami egybitesnél bonyolultabb dolgot kell megcsinálni azt pont fordítva kell mint először gondolnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest