Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
DeFranco
üzenetére
egyébként az gyakori hogy ennyire tré az adatbázisa a tmdb-nek? - egyáltalán nem tré, miből gondolod. Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb, nálam minden anyagot tökéletesen megtalál, ha meg valamilyen oknál fogva nincs benne akkor a TMDB weboldalán bővítem a médiatárat és utána benne lesz. IMDB pl. nagyon sok filmemet rosszul találja meg ami vicc, eygszer kipróbáltam 2 eszközön, hogy melyiknél jobb az arány, tMDB magasan nyert, 400 filmcímet kerestettem.
van egy rajzfilmsorozat és már hülyét kapok, hogy más a részek számozása nálam, más a tmdb-n, - azt TVDB-n kéne nézni és azserint beállítani, nekem is volt ilyen sorozatom, a Columbot msáképp írták DVD-re mint ahogy valójában kellett volna illetve figyelni kell a speciális részeket is, azoknak más a számozása és majd a végeredmény jó lesz, oda kerül ahova kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest