- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
silly me, nem volt bekapcsolva a wifi (ergo nem volt belső hálón) az én telefonom így már megy egyszerre. szarvashiba
bocs.viszont van más kérdésem, ez nem tudom mennyire triviál: letöltöttem egy tagesschau nevű kiegészítő modult, ez az ard német csatorna hírműsorát adja, viszont nálam az adatlapomon szereplő gépen meglehetősen szaggat a lejátszás ezzel 1280x720-as és 960x544-es felbontáson is, még kisebb felbontáson (512x288) már jobb, de ott is vannak mikroakadások.
nem ismerem a kodi képességeit ezért kérdezem, hogy ilyenek normálisan előfordulhatnak-e valamilyen érthető okból, vagy ez beállítási gond, esetleg a gépem (athlonII X2, 8GB ram, 7770, lásd adatlap) lenne kevés hozzá? elvileg streamingben ennyit bírni kellene a rendszernek egy 120-as nettel szerintem.
a rendszer nincs leterhelve: [kép]
természetesen a sima videólejátszás megy mint kés a vajban.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Hálózati / IP kamera
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fogyjunk le!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Xbox Series X|S
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bocs.