Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod #2718 üzenetére
szuper, nem tudtam, hogy ezt "keresztben" is lehet...
még egy kérdés felmerült így, hogy kezdem feltölteni a librarykat... hülyét kapok az alap skin kategorizálásaitól, úgy lenne jó, ha meg tudnám tartani az alap skint, de meg lehetne szabadulni ezektől a recently added meg unwatched meg stb-től hanem szépen egymás mellett listázná a filmeket sorban vagy esetleg a beállított szűrők szerint.
elvileg erre jó a library node editor de ott nem találtam olyan opciót, hogy "all movies" kipakolása szimplán a Filmek / TV műsorok kategória fő lapjának közepére... nem tudom mennyire érthető...
néha kicsit fura logikája van a kodinak, a hátsómat verem a földhöz hogy mennyire jó de ha valami egybitesnél bonyolultabb dolgot kell megcsinálni azt pont fordítva kell mint először gondolnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest