Hirdetés
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Egy Telekomos boxon használom a Kodi omega verzióját. Mit tudok azzal kapcsolatban tenni, hogy a DD tartalmak normálisan jelenjenek meg a tv-n? Most a színek teljesen el vannak csúszva: a piros rikító rózsaszín, a kék zöld stb. Próbáltam a Kodi és a tv beállításait is módosítani, de nem jutottam előrébb.
-
kmarci25
veterán
válasz
hobbivideós #3331 üzenetére
Nekem sincs se billentyűzet, sem egér az Amlogic processzoros lejátszómhoz kötve. Van viszont egy rádiós távirányítóm. De megoldhatod úgyis, hogy telefonról a Kore vagy Yatse appal irányítod a kodit.
-
kmarci25
veterán
válasz
hobbivideós #3329 üzenetére
Egyrészt a médiatárba letöltött borítókat, tartalmakat kellene javítanom, módosítanom, mert nem mindig a megfelelő borítót/tartalmat tölti le az adott filmhez
Címre hosszú katt, információk alatt keresd meg a Borítóképek lehetőséget, és ott választhatsz mindent (borítókép, fanart, stb.)
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
bigacsiga962 #3280 üzenetére
Csak a repo-t telepítetted szerintem, és nem a kiegészítőket. Telepítés tárolóból -> Movieshark repository -> Videó kiegészítők
-
kmarci25
veterán
válasz
ballington #3221 üzenetére
Nézz be ebbe a topikba: Amlogic boxok
-
kmarci25
veterán
Arra van lehetőség, hogy a kodi a Sorozatok főképernyőjén ne a folyamatban lévő sorozatokat mutassa alapbeállításként? Tehát azt szeretném, hogy mikor elindítom, és a Sorozatok menüpontra viszem a kurzort, akkor az összes sorozatot mutassa. Lehet ilyet, mert én nem találta erre beállítási lehetőséget...
-
kmarci25
veterán
válasz
geogabcsi #3156 üzenetére
Nem lehet, biztos. Tedd fel rá az LE-t, vagy a CE-t (ha kísérletezőkedvűbb vagy). Itt a topik.
-
kmarci25
veterán
válasz
Véreshurka #2997 üzenetére
Ez csak egy gyors guglizás eredménye...
Jobb fölső sarok, ott tudod megadni, hogy hova töltse. Szerintem ez a funkció kb minden kliensben adott. -
kmarci25
veterán
válasz
Véreshurka #2995 üzenetére
Továbbra sem értem a problémát. Utorrent-tel nem lehet azt megcsinálni, hogy az egyik torrentet az egyik mappába töltöd, a másikat meg egy másikba?
-
kmarci25
veterán
válasz
Véreshurka #2993 üzenetére
Nem használok utorrentet évek óta. Transmissiont használok egyébként. Tehát van egy movies és van egy series mappám. Ha filmet töltök le, akkor a movies alá tallózom be, ha sorozatot, akkor a series alá. Hogy ezeken belül milyen alkönyvtárat generál (vagy éppen nem), az engem nem érdekel, a kodi médiatára megoldja, hogy a jó adatokat találja meg hozzá. Nagy ritkán előfordul, hogy nem sikerül (pl. house of cards-nál az eredeti angol sorozatot találta meg, mert hiányzott az évszám), de ez ritka és pár mozdulattal orvosolható.
-
kmarci25
veterán
válasz
Véreshurka #2991 üzenetére
most mit is kérdezel? Médiatárnak is megadhatsz több mappát, meg letöltésre is. Többféle klienssel is.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
DoItYourself #2962 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
kmarci25
veterán
Apropó Spotify... Még anno sajnos elkövettem azt a hibát, hogy facebook-kal regisztráltam a Spotify-ra. Ebben az esetben hogyan tudom a spoti-s addonokat használni? Mindegyik belépési nevet, meg jelszót kér, nekem meg olyan nincs. (Prémium van, de belépni akkor sem tudok.) Tudjátok a megoldást?
-
kmarci25
veterán
válasz
SunMount3r #2866 üzenetére
Ezeket hosszas gondolkodás után megjeleníti. De tényleg nem értem, hogy miért nem a ph saját képfeltöltési szolgáltatását használod...
-
kmarci25
veterán
válasz
SunMount3r #2861 üzenetére
Annyi változott, hogy megjelent egy "Click to upload" doboz, de kép továbbra sincs. Egyszerűbb lenne tényleg ide feltölteni...
-
kmarci25
veterán
válasz
SunMount3r #2859 üzenetére
Nálam sem jelennek meg a képek.
-
kmarci25
veterán
válasz
DoItYourself #2673 üzenetére
Her Majesty's Ship
-
kmarci25
veterán
válasz
DeFranco #2623 üzenetére
Talán a bufferelés változtatása is segíthet...
-
kmarci25
veterán
válasz
bigacsiga962 #2341 üzenetére
Kodiban minden lehetséges helyen (kiegészítőkben is) magyar nyelvet állítottál be? Ez csak egy tipp, de ez nagyon kódolási hibának tűnik...
-
kmarci25
veterán
Lehet láma kérdés, de mégis: Mit takar a rekurzív átvizsgálás opció?
-
kmarci25
veterán
válasz
DoItYourself #1965 üzenetére
Az LG tv-k távirányítóján nem minden gombot lehet keymap editorral beállítani. A 4 színes gomb, illetve a play/stop/pause gombok működnek, a többit nem engedi.
-
kmarci25
veterán
Néztem az Exo+ kínálatát frissebb sorozatokból, de sajnos aminél szerepel a HD az is sokszor eléggé ramaty képminőségű. Tudtok ajánlani olyan add-on-t, ami tényleg HD-ban tartalmazza/listázza a találatokat? A magyar nyelv nem feltétel, sőt...
-
kmarci25
veterán
válasz
DoItYourself #1956 üzenetére
De jó ötletet adtál a keymap editorral!
Este meg is nézem.
-
kmarci25
veterán
válasz
DoItYourself #1761 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
kmarci25
veterán
válasz
DoItYourself #1759 üzenetére
Akkor ezzel lehet a gond, melyik pontosan ez a menüpont?
De akkor is furcsa, hogy egyes esetekben nem állítható, más esetekben meg igen. És ha nem tudom állítani, akkor a 24p-s filmek röccennek... -
kmarci25
veterán
Beelink MXIII II (LibreELEC, Jarvis kodi) boxon azt vettem észre, hogy ha úgy kapcsolom be, hogy a tv még nincs bekapcsolva, akkor 60 Hz-en működik csak, és a Beállítások alatt szürke ez a menüpont, nem tudom változtatni, plusz bármilyen média lejátszásánál sem vált. Ha a tv be van kapcsolva, és így kapcsolom be/indítom újra a boxot, akkor már aktív a menüpont, és át tudom állítani. Találkoztatok ilyennel? Én állítok valamit félre?
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Karácsonyi ajándéknak keresek médialejátszót. Ezt a típust néztem ki: X96
Már rákerestem a topikban, de csak egy véleményt találtam róla. A felhasználás nagyon alap lenne, pendrive-ról filmek, youtube.
Első kérdés, hogy megvehetem-e ezt a típust jó szívvel? (Nov. 11-én olyan olcsó, hogy talán még vám/áfa nélkül is jönne.)
Második, hogy mi a helyzet akkor, ha erősítőre kötném a hangot? Ebben az esetben jóval feljebb kell mennem árban? Melyik az erre ajánlott lejátszó?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest