- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Egy Telekomos boxon használom a Kodi omega verzióját. Mit tudok azzal kapcsolatban tenni, hogy a DD tartalmak normálisan jelenjenek meg a tv-n? Most a színek teljesen el vannak csúszva: a piros rikító rózsaszín, a kék zöld stb. Próbáltam a Kodi és a tv beállításait is módosítani, de nem jutottam előrébb.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz hobbivideós #3331 üzenetére
Nekem sincs se billentyűzet, sem egér az Amlogic processzoros lejátszómhoz kötve. Van viszont egy rádiós távirányítóm. De megoldhatod úgyis, hogy telefonról a Kore vagy Yatse appal irányítod a kodit.
-
kmarci25
veterán
válasz hobbivideós #3329 üzenetére
Egyrészt a médiatárba letöltött borítókat, tartalmakat kellene javítanom, módosítanom, mert nem mindig a megfelelő borítót/tartalmat tölti le az adott filmhez
Címre hosszú katt, információk alatt keresd meg a Borítóképek lehetőséget, és ott választhatsz mindent (borítókép, fanart, stb.)
-
kmarci25
veterán
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz bigacsiga962 #3280 üzenetére
Csak a repo-t telepítetted szerintem, és nem a kiegészítőket. Telepítés tárolóból -> Movieshark repository -> Videó kiegészítők
-
kmarci25
veterán
válasz ballington #3221 üzenetére
Nézz be ebbe a topikba: Amlogic boxok
-
kmarci25
veterán
Arra van lehetőség, hogy a kodi a Sorozatok főképernyőjén ne a folyamatban lévő sorozatokat mutassa alapbeállításként? Tehát azt szeretném, hogy mikor elindítom, és a Sorozatok menüpontra viszem a kurzort, akkor az összes sorozatot mutassa. Lehet ilyet, mert én nem találta erre beállítási lehetőséget...
-
kmarci25
veterán
válasz geogabcsi #3156 üzenetére
Nem lehet, biztos. Tedd fel rá az LE-t, vagy a CE-t (ha kísérletezőkedvűbb vagy). Itt a topik.
-
kmarci25
veterán
válasz Véreshurka #2997 üzenetére
Ez csak egy gyors guglizás eredménye...
Jobb fölső sarok, ott tudod megadni, hogy hova töltse. Szerintem ez a funkció kb minden kliensben adott.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Véreshurka #2995 üzenetére
Továbbra sem értem a problémát. Utorrent-tel nem lehet azt megcsinálni, hogy az egyik torrentet az egyik mappába töltöd, a másikat meg egy másikba?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Véreshurka #2993 üzenetére
Nem használok utorrentet évek óta. Transmissiont használok egyébként. Tehát van egy movies és van egy series mappám. Ha filmet töltök le, akkor a movies alá tallózom be, ha sorozatot, akkor a series alá. Hogy ezeken belül milyen alkönyvtárat generál (vagy éppen nem), az engem nem érdekel, a kodi médiatára megoldja, hogy a jó adatokat találja meg hozzá. Nagy ritkán előfordul, hogy nem sikerül (pl. house of cards-nál az eredeti angol sorozatot találta meg, mert hiányzott az évszám), de ez ritka és pár mozdulattal orvosolható.
-
kmarci25
veterán
válasz Véreshurka #2991 üzenetére
most mit is kérdezel? Médiatárnak is megadhatsz több mappát, meg letöltésre is. Többféle klienssel is.
-
kmarci25
veterán
Pedig nagyon egyszerű létrehozni és megadni egy filmek és egy sorozatok mappát és oda töltögetni. Lesz egy csinos médiatárad, minden infóval, és ugyanúgy törölhetsz bármit, akkor amikor akarod. (Tudom, mert anno én is hasonló cipőben jártam...)
-
kmarci25
veterán
válasz DoItYourself #2962 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
kmarci25
veterán
Apropó Spotify... Még anno sajnos elkövettem azt a hibát, hogy facebook-kal regisztráltam a Spotify-ra. Ebben az esetben hogyan tudom a spoti-s addonokat használni? Mindegyik belépési nevet, meg jelszót kér, nekem meg olyan nincs. (Prémium van, de belépni akkor sem tudok.) Tudjátok a megoldást?
-
kmarci25
veterán
válasz SunMount3r #2866 üzenetére
Ezeket hosszas gondolkodás után megjeleníti. De tényleg nem értem, hogy miért nem a ph saját képfeltöltési szolgáltatását használod...
-
kmarci25
veterán
válasz SunMount3r #2861 üzenetére
Annyi változott, hogy megjelent egy "Click to upload" doboz, de kép továbbra sincs. Egyszerűbb lenne tényleg ide feltölteni...
-
kmarci25
veterán
válasz SunMount3r #2859 üzenetére
Nálam sem jelennek meg a képek.
-
kmarci25
veterán
válasz DoItYourself #2673 üzenetére
Her Majesty's Ship
-
kmarci25
veterán
válasz DeFranco #2623 üzenetére
Talán a bufferelés változtatása is segíthet...
-
kmarci25
veterán
válasz bigacsiga962 #2341 üzenetére
Kodiban minden lehetséges helyen (kiegészítőkben is) magyar nyelvet állítottál be? Ez csak egy tipp, de ez nagyon kódolási hibának tűnik...
-
kmarci25
veterán
Lehet láma kérdés, de mégis: Mit takar a rekurzív átvizsgálás opció?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz DoItYourself #1965 üzenetére
Az LG tv-k távirányítóján nem minden gombot lehet keymap editorral beállítani. A 4 színes gomb, illetve a play/stop/pause gombok működnek, a többit nem engedi.
-
kmarci25
veterán
Néztem az Exo+ kínálatát frissebb sorozatokból, de sajnos aminél szerepel a HD az is sokszor eléggé ramaty képminőségű. Tudtok ajánlani olyan add-on-t, ami tényleg HD-ban tartalmazza/listázza a találatokat? A magyar nyelv nem feltétel, sőt...
-
kmarci25
veterán
válasz DoItYourself #1956 üzenetére
De jó ötletet adtál a keymap editorral! Este meg is nézem.
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz junkpod #1765 üzenetére
Van CEC (LG okostv). Lehet, hogy ez a probléma? Nem igazán értem, de mivel attól függően változik, hogy be van-e kapcsolva a tv vagy nincs, én is arra gondolok, hogy valahonnan (nyilván a HDMI-n) kap valami infót, és ezért a korlátozás.
-
kmarci25
veterán
válasz DoItYourself #1761 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
kmarci25
veterán
válasz DoItYourself #1759 üzenetére
Akkor ezzel lehet a gond, melyik pontosan ez a menüpont?
De akkor is furcsa, hogy egyes esetekben nem állítható, más esetekben meg igen. És ha nem tudom állítani, akkor a 24p-s filmek röccennek..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Beelink MXIII II (LibreELEC, Jarvis kodi) boxon azt vettem észre, hogy ha úgy kapcsolom be, hogy a tv még nincs bekapcsolva, akkor 60 Hz-en működik csak, és a Beállítások alatt szürke ez a menüpont, nem tudom változtatni, plusz bármilyen média lejátszásánál sem vált. Ha a tv be van kapcsolva, és így kapcsolom be/indítom újra a boxot, akkor már aktív a menüpont, és át tudom állítani. Találkoztatok ilyennel? Én állítok valamit félre?
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Karácsonyi ajándéknak keresek médialejátszót. Ezt a típust néztem ki: X96
Már rákerestem a topikban, de csak egy véleményt találtam róla. A felhasználás nagyon alap lenne, pendrive-ról filmek, youtube.
Első kérdés, hogy megvehetem-e ezt a típust jó szívvel? (Nov. 11-én olyan olcsó, hogy talán még vám/áfa nélkül is jönne.)
Második, hogy mi a helyzet akkor, ha erősítőre kötném a hangot? Ebben az esetben jóval feljebb kell mennem árban? Melyik az erre ajánlott lejátszó?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- További aktív témák...