- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod #2620 üzenetére
silly me, nem volt bekapcsolva a wifi (ergo nem volt belső hálón) az én telefonom így már megy egyszerre. szarvashiba
bocs.
viszont van más kérdésem, ez nem tudom mennyire triviál: letöltöttem egy tagesschau nevű kiegészítő modult, ez az ard német csatorna hírműsorát adja, viszont nálam az adatlapomon szereplő gépen meglehetősen szaggat a lejátszás ezzel 1280x720-as és 960x544-es felbontáson is, még kisebb felbontáson (512x288) már jobb, de ott is vannak mikroakadások.
nem ismerem a kodi képességeit ezért kérdezem, hogy ilyenek normálisan előfordulhatnak-e valamilyen érthető okból, vagy ez beállítási gond, esetleg a gépem (athlonII X2, 8GB ram, 7770, lásd adatlap) lenne kevés hozzá? elvileg streamingben ennyit bírni kellene a rendszernek egy 120-as nettel szerintem.
a rendszer nincs leterhelve: [kép]
természetesen a sima videólejátszás megy mint kés a vajban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest