- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Andrew801 #3514 üzenetére
Egy lehetséges megoldás, ha a NAS-on csinálsz egy mappát, mondjuk "Torrentek" néven.
Ezt megosztod a hálózaton a Kodinak és egyúttal ez lesz a torrent kliens alapértelmezett mappája.Alatta pedig csinálsz még "Filmek", Sorozatok", "Zene" stb. almappát.
A Kodiban pedig -úgyis rekurzívan veszi- a scrappereket elég beállítani az adott mappákra.Tehát például így:
Torrentek
Sorozatok
House of Cards
House of Cards.S06.2160.NF.Webrip
House of Cards.S05.BluRay.REMUX.1080
House of Cards.S04.HDVT-1080i- a "Sorozatok" mappa scrappere a TVDB
- alatta érdemes csinálni egy sorozat_neve mappát és alája bepakolni külön-külön az évadokat külön könyvtárba.Nekem így minden cafrang nélkül felismeri a sorozatokat, a fentivel is ez a helyzet.
Ha éppen futó, még nem teljes évadról van szó, annak érdemes csinálni egy külön mappát S0x néven (az x az évadszám), majd ez alá bepakolni az epizódokat. -
tomigonzo
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz
Andrew801 #3514 üzenetére
Érdekes mivel nekem a House of Cards-t szépen beolvasta minden évadot peig két HDD volt. A média tárban egybe rakta. Nemv változtattam rajta semmit. csak a beolvasásnál törőltem ki a sallangot amíg megcsinálta.
A Torrent NAS-nál oedig eleve a nas megosztásnál van Video és Sorozat, Zene stb mappa engedélyezve.
Na most amikor video után sorozatot tőltesz le a felugró ablakban tőrlöd az utosó nevet (Video) és beírod a megosztott mappa (Sorozatok) nevét Legközelebb már lenyíló lehetőség fogad és választhatsz. Ha a zenét írod be akkor már 3 lehetőséged van. És így tovább.
Az ideglenes mappát j(félkész fájlok mappája) előld be ez segíti a HDD élettartamát.
Itt egy alap példa képe.
Mivel a kereső is vagy videó vagy sorozatokat talál szét kell választani őket.
Ui: Ha netán nem érted összedobok a videó gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest