- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew801
tag
válasz
tomigonzo #3488 üzenetére
"Persze tudom, most jon az, hogy de akkor nem erted, meg magyarul ismered meg tolmacsot kerek, de ne menjunk bele ekes anyanyelvunk vilagon elfoglalt helyzetebe."
Nem nem jön, tudok angolul.
Meg lett a hiba. Nekem a sorozatnál a könyvtár neve is az volt, ahogy leszedtem neten. Pl. House of Cards.S06.2160.NF.Webrip ….
És ezt nem bírja a KODI, az összesnél ki kellett törölnöm a cím utáni részt. Így már felismerte.
Ami érdekes, mert filmnél meg nincs ilyen problémája.
Na mindegy ezzel így kell együtt élni.Illetve, ami nekem nagyon furcsa, hogy külön könyvtárba kell raknom a filmeket és sorozatokat. Ez Torrent NAS-nál egy kis kavart azért okoz, szét kellett szednem a torrenteket és külön könyvtárba rakni Őket. Egy könyvtárt vagy filmnek vagy sorozatnak lehet felismertetni. Vagy erre van más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged