- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
junkpod #3505 üzenetére
nekem ez egy regi berogzodes volt, ami tokeletesen mukododtt amig hasznaltam, de szerintem te se adj tanacsot elavult tapasztalat alapjan
movieshark ill annak eredetibb/jobb forkjai kis rasegitessel ma mar gond nelkul 4k/fhd ill komoly dolby hangminosegu kontentot tudnak produkalni -
tomigonzo
aktív tag
válasz
Beni2360 #3500 üzenetére
a lenyeg, hogy erted amiket leirunk
en nem beszeltm semmi hbo/netflix rol, csak az ahhoz hasonlo felhasznaloi elmenyrol, kodi addonokkal, aztan nem kell buveszkedni a terrabytos fel el toltogetessel, meg seedkiralykodni, de kinek hogy, minek csinaljuk egyszruen ha lehet bonyolultan is -
tomigonzo
aktív tag
válasz
Beni2360 #3493 üzenetére
ott van a valasz, te irtad le, ne csodalkozz, igy nem mukodik es kesz, nem ugy ertettem konkretan, hogy ne ird magyarra a cimet pl, hanem a szurkezonas beszerzesek file elnevezesei vagjak tonkre a dolgokat-rgo ebben az esetben at kell irni a cimet kiszedni belole az idota dfelesleges dolgokat, itt jegyeznem meg, hogy kodival mar nem is erdemes torrentes megoldast hasznalni, siman 'streamelo' addonokkal megoldod, kb netflix/hbo szolgaltatas szeruen
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
Andrew801 #3486 üzenetére
Nincs a KOdinak semmi baja, csak konkret ill ajanlott szabalyok vannak, hogy mit hogyan csinalj a tokeletes mukodes erdekeben.
A konkretumokat a kodi FAQ ban megtalalod arra vontkozolag, hogyan konyvtarazd es nevezd el a media fileket/ sorozat epizodokat.
Ajanlot az eredeti nyelvu cimet meghagyni mindenfele mediatartalomnak (feilmek, soroztnak is)!
Ajnalott hasznalni a mar korabban emlitett Universal Media Scarpert ami tobb adtbazisbol az informaciokat, sorozatoknak meg jo lehet a gyari 'the movie database' addon, a media forrasok megadasanal.
Beallitasoknal ajanlott meg a mediatartamak cimenek megtartasa eredeti nyelven /vagy valami hasonlo menupont aktivalasa mindez igaz a tartalom nyelvenek eredetin hagyasara is. Persze tudom, most jon az, hogy de akkor nem erted, meg magyarul ismered meg tolmacsot kerek, de ne menjunk bele ekes anyanyelvunk vilagon elfoglalt helyzetebe.ha fentieket koveted, akkor is elofordulhat nemi hibaarany, ami johet akar az adatbazis hianyossagabol, eseteleg mas 'rejtelyes' okbol, de ezek alapjan minimalisra csokentheto.
hasznos addon lehet meg a missing movies scanner ami a tartalomhianyos, beazonosithatatlan es egyeb okokbol nem a mediatarba kerulo media fileket gyujti ossze automatikusa az egyebkent hozzaadott media trhelyedrol/meghajtodrol.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
hobbivideós #3333 üzenetére
ahogy nekem itt lejon neked alapveto imseretek hianyoznak a kodi kezelesbol
szvsz telepits egyet a gepedre es probald meg azon kiismerni a mukodeset,
mert termeszetesen lehet media tarbl torolni, (alapban menubeallitasoktol fuggo opcio!), de tuti nem a 'del' gomb megnyomasaval (egyetlen medialejatsozn sem, opcios menu elereset kellene megtalalnod (megismerned, nagyban megkonnyitene a a felhasznalast, (konkret kerdesedre, a media tarbol valo torles kodi eseteben ket lepeses feladat, eloszor az opcios menubol -ha elerted es a menuben engedelyezve van a mediatarbol valo troles opcio- torlod magat a filet, aztan pedig egy media tar tisztitast csinalsz ami kipucolja azokat a filmeket a listadol amik mogott nincs tartalom/file
tobb film informacios addont is lehet telepiteni, es akar parhuzamosan is hasznalni (vagy csak egy bizonyos film informacionak eleresehes), Az Inuversal MOvie Scarpert probald meg, ami egyebkent magyar feljlesztes ha jol tudom, es nagyon jo eredmenyt szokott adni, (nem mindig lesz hibatlan megolda ha az informaciokat magyar nyelven szeretned elerni, ill filmcimeket is atfordittatsz a kodival!)
innen azt mondom (bar nem ismerem az adott mediaplayert), hogy minden funkcio elerheto altalaban a taviranyitokrol, meg joval kevesebb fizikai gombbal megaldottakkal is (lasd Apple tv, Fire tv, tapasztalatbl mondom
szoval egy gyors kodi talpalo szerintem elsore, gepen, ott konnyebb navigalni, es felfedezni mik a lehetosegek
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
hobbivideós #3331 üzenetére
probad meg a 'menu' gombbal a taviranyiton,, vagy az 'ok' hosszan nyomva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest