- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1217 üzenetére
Nézd meg PC-ről vlc-vel, hogy egyáltalán él-e a link.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1203 üzenetére
Gyári kodi uninstall, majd legujabbat letoltod. Akár a 17alpha3 is ok lehet.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #1203 üzenetére
Válaszoltam a másik topikba, csak most vettem észre, hogy ide is írtad, 1 helyre elég lett volna.
-
vlevi
nagyúr
válasz
SunMount3r #1047 üzenetére
Nem tudom, milyen nevek azok, de angoloknál úgy szokás, hogy a névelőt leveszik a cím előt.
Az ördögűző (The Exorcist) például névelő nélkül az E betűhöz kerül. Valahol érthető is a dolog, mert különben minden filmet a T-nél kellene keresni.
Nem ilyen dolog miatt rossz a sorrend? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #1035 üzenetére
Hello!
De akadt pár újabb probléma a KODI-val:
1. Tallózásnál, ha "Név" szerint van rendezve a lista, akkor a T-betűvel kezdődő mappákat össze vissza rakja, nem pedig oda, ahol ABC szerint lenniük kellene. Pl. egy a B-betűsök közé egyet, egyet meg a P betűsök után stb. így szinte lehetetlen megtalálni őket. (A többi mind rendesen ABC sorrenbe van, ezért is furcsa...)
Ha átrakom, hogy "File" szerint rendezze, akkor viszont jó helyre rakja a T-betűvel kezdődő mappákat is...1.2. "Név" szerinti nézetben pedig se a Filter, se a Search nem működik rendesen, beírom, hogy mit keressen, de csak egy üres könyvtárat mutat utána, ahonnan visszalépve oda visz ahol előzőleg volt a tallózó.
2. Mióta átállítgattam ezt-azt, ahogy javasoltátok a zenével kapcsolatban, a Visualizer nem működik rendesen. Forog a háttérben, de nem "mozognak" az oszlopok, tehát nem követi az éppen játszott zenét, mintha lefagyott volna.
3. A szám lejátszása közbeni "Lejátszott idó"-t sem mutatja rendesen, helyette csak 0:00-át jelez folyamatosan és van úgy is, hogy furcsán "vibrál" ez a kijelzés, mintha váltana rá, de mégsem. A szám összidejét jól mutatja.
Mindezt több más-más forrású zene file-al is kipróbáltam de ugyan az a helyzet, mi lehet a gond?
A válaszokat köszi! -
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #1038 üzenetére
Na nekem most jött meg ehhez a BlitzWolf® BW-AP1 20W Mini 12V cucchoz a trafóm és a K1 plus boxom analóg kimenetét nagy nehezen de össze hoztam vele és most azon hallgatom a vincsin levő flack zenéket. A hang továbbítás átengedésre van állítva és a kimenet meg analóg. Első tapasztalatok jók, szteróban megy 2db régebbi hangfal rendszer első két oldali hangfalait kötöttem rá. 3 utasak.
-
envagyok
veterán
válasz
SunMount3r #1038 üzenetére
Jobban járnál Hdmi-n keresztüli zenehallgatással vagy vegyél usb dacot.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1035 üzenetére
Original volume downmix - et én tuti kikapcsolnam.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1033 üzenetére
Csak azért kételkedem, mert ilyen panaszt kodira meg nem hallottam, illetve én is kodival játszom le a Nason lévő zenéket, és nincs rá panaszom.
Leirnad mi van beállítva a Kodi hangkimenet és zene lejátszás menuknel?Ui: mit jelent a "hangkep"?
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1028 üzenetére
Szerintem a Kodi arra van felkeszitve , hogy minél kisebb belepiszkalassal továbbítsa a hangfolyamot, míg a poweramp egy telefonos lejátszó, ami a jack dugó kimenetre van optimalizálva (próbáld ki, ha kikapcsolsz benne minden eq és hangzás javitast, akkor milyen lesz), ezért hallasz markáns különbséget (nem jobb vagy rosszabb csak mas
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1025 üzenetére
Bocs, csak a kijelentesed tevedesen alapul, illetve kevés tapasztalaton mint inkabb hiten .
Próbáld ki, változik a hangero zenehallgatas közben ha a box hangero csuszkajat allitgatod? Ha igen, az azért van mert ez egy erősített kimenet, azaz a a box harmatgyenge minőségű erősítő áramkören megy át a jel, az pedig elrontja az egészet. Talán ez még a pc-hangszoroidon is kihallik.Voice24: keresd meg a boxod topikjat.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1023 üzenetére
"RCA kimenetekre kötött 2.0-ás akítv hangfalakkal hallgatom"
Akkor majdhogynem mindegy mivel játszod le, eleve korlátos az elérhető minőség. Nincs legalább optikai bemenet a hang dobozon? -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1021 üzenetére
Szerintem a Kodi pcm jelkent adja ki a lejátszót zenét, a power amp meg esetleg equalizert vagy dsp-t is használ. Nálam szépen szól hdmi out keresztül.
A boxodra nincs openelec vagy LibreELEC? -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1012 üzenetére
Minek power amp ha van kodi?
Nincs semmi kényszer android alatt kilenc az alkalmazás okból, akár az android home menübe is kiugorhatsz. Sőt a Kodi sem igényli a quit-et.
Amúgy milyen boxot, androidot, kodi verziót használsz? -
kossza
tag
válasz
SunMount3r #1014 üzenetére
Egy kis segítség a keymap editor használatához: [link]
-
kossza
tag
válasz
SunMount3r #1014 üzenetére
Az képváltás beállításához töltsd le a total commandert, nyisd meg vele az sd kártya/android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/skin.aeon.nox.5/1080i mappában lévő default.xml fájlt. Itt a <timeperimage>7000< /timeperimage> sor tartalmazza a képváltás idejét ezredmásodpercben, ezt a számot kell átírnod. Ha előtte csinálsz a defaults.xml fájlról egy másolatot akkor nincs semmi kockázat.
-
kossza
tag
válasz
SunMount3r #1011 üzenetére
Van a kodihoz egy keymap editor nevű kiegészítő amivel testreszabható a gombok funkciója. Ha érdekel azt is leírhatom hogyan lehet a háttérváltás idejét beállítani aeon nox skin esetén.
-
interstate76
addikt
válasz
SunMount3r #1009 üzenetére
Defaultnál, az Aeont nem próbáltam.
-
interstate76
addikt
válasz
SunMount3r #1007 üzenetére
System/Settings/Appearance/International/Temperature Unit
és
System/Settings/Weather/Settings/Location Setup
Ill. még 1
: nálam mindig ott van a jobb alsó sarokban a [Home] gomb.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1005 üzenetére
"Aeon nox", két kattintás kiprobalni.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1001 üzenetére
Nézd meg a menü testreszabása menüt. Az Aeon nox felületet nekem minden fomenuhoz aktuális hátterek porognek: filmek fanart, mese filmek fanart, koncert fanart, családi fotók.
Sőt egy régebbi verzióban volt az idojaras hoz is valtottkepes háttér. -
samupapa
csendes tag
válasz
SunMount3r #916 üzenetére
Itt találsz sok magyar tartalmat, segítséget, én is innen használom, leszeded a .zip-et, feldobod kodiban a kiegészítőknél (telepítés .zip-ből), aztán azt aktiválod amelyik tetszik...
-
DoItYourself
addikt
válasz
SunMount3r #916 üzenetére
-
kezo0
addikt
válasz
SunMount3r #909 üzenetére
Nyilván az alap, hogy amikor az adott drive valamilyen fájlműveletet végez, akkor nem húzgálom ki. De még akkor sem, ha csak be van tallózva valamilyen fájlkezelővel. Ha ezeket a szabályokat betartja az ember, akkor 100-ból 99-szer nem lesz gond a leválasztáskor. Ha meg egészen biztosra akarsz menni, akkor bármilyen meghajtót úgy válassz le a boxról, hogy előtte kikapcsolod a boxot.
-
Beni2360
félisten
válasz
A win alatt be lehet állítani a vinyónak, hogy ki lehessen húzni simán. Gondolom ez hatással van a droidon is.A pen meg egészen más szerkentyű.
-
Vincent45
tag
válasz
Hidd el a Q10 Próval nem ez lesz a legnagyobb problémád. Tudom,mert 2 hónapja használom. Az USB miatt ne stresszelj napi szinten többször használom leválasztás nélkül és semmi baja.
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #905 üzenetére
Gondolom Android-on se mindegy, hogy csak úgy ki-be dugdosom a külső winyót, pendrive-ot, vagy rendesen leválasztom előtte.
Mivel androidos a rendszer ugyan ott mint a telefonon vagy a tábla gépen.(tárhelyek)- ha ragaszkodsz hozzá
Én sem használom pedig mostanában 3 fajtát cserélgetve nyaggatok.
Én is lecseréltem az egyik-MINI MX-en a KODIT. -
Vincent45
tag
válasz
SunMount3r #905 üzenetére
Nyugodtan használhatod leválasztás nélkül én legalábbis nem vettem észre problémát és olyan opciót sem találtam.
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #902 üzenetére
Próbáld meg a filekezelőből betallózni egy filmet és ott ha fel ajánlja a választást akkor kell kiválasztani a KODI lejátszást, hogy akkor elindul-e? Általában dedikáltak, ha bent vagy onnan próbáljál egy frissítést. elem megvan már? Ha nincs bármilyen egér is megteszi.
-
c4
őstag
válasz
SunMount3r #902 üzenetére
Frissíts FW-t, vagy uninstallálod majd újratelepíted, ha nem dedikált Kodi van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest