Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Feltettem az Aeon Nox-t. Kicsit csalódás, hogy minden menu item-hez külön kellett beállítani a "multiple backgrounds"-ot és arra sincs lehetőség, hogy megadjam milyen időközönként váltsa a képeket... Na mind 1.
Más: Installáltam a Kodi-ra az "OpenweatherMaps" időjárás kieget (ez volt a második amit felkínált), de a fokokat fahrenheit-ben (F) jelzi ki, celsius (C) helyett. Kutakodtam a Setting-jében, de sehol nem találtam hol lehetne ezt átállítani? Erre valami ötlet? (Vagy ha van ennél jobb időjárás addon, akkor javasoljatok légyszi). No meg az időjárás térképeket sem tölti be, látom Magyarország térképét, de semmi idő adatot nem mutat rajta, ez miért lehet?

Illetve még 1: Az "RRS feed" csíkot nem lehet sehogy sem kikapcsolni teljesen a képernyő aljáról?
Illetve még 1:
: Nem lehet egy "Home" ikon-t vagy egy "Exit" ikont kirakni valahogy a képernyőre (most ugye Aeon Nox Skin van fent, de írhatjátok a Default KODI Skin-hez is), hogy ne keljen mindíg végig nyomkodni a "Back" gombot a távirányítón, hogyha rendesen ki akarok lépni a KODI-ból (vagy legalább csak a Main Screen-re)? Esetleg nincs olyan lehetőség (vagy Add-On), amivel a távvezérlő egy adott gombjára lehet bind-elni egy ilyen funkciót? 
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Rally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan csomagolású, garanciális Sennheiser Momentum True Wireless 4 aktív zajszűrős (AN
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BOYA BY-AM1 Két csatornás USB audio mixer / konverter / erősítő
- Onikuma GT808 Tri-Mode Vezeték Nélküli Gamer Headset
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

: Nem lehet egy "Home" ikon-t vagy egy "Exit" ikont kirakni valahogy a képernyőre (most ugye Aeon Nox Skin van fent, de írhatjátok a Default KODI Skin-hez is), hogy ne keljen mindíg végig nyomkodni a "Back" gombot a távirányítón, hogyha rendesen ki akarok lépni a KODI-ból (vagy legalább csak a Main Screen-re)? Esetleg nincs olyan lehetőség (vagy Add-On), amivel a távvezérlő egy adott gombjára lehet bind-elni egy ilyen funkciót?