Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Beni2360
üzenetére
Egy csomót gugliztam utána, de nem találok megoldást. Sok helyen azt olvasom, hogy vannak olyan Android-os eszközök, ahol van ilyen funkció és ajánlják is a használatát. Akkor csak nem mind 1 Android-on sem... Vagy ez az eszköztől függ, ami futtatja?
Ez egy média lejátszó (ráadásul 4 USB porttal), így gondolom, hogy számításba vették, hogy gyakran fognak rá külső winyókat, esetleg Pendrive-okat dugni, ez hozzá tartozik a "mindennapi, rendeltetésszerű használatához". Ebből gondolom, hogy ha ez ezen kütyük esetén fontos, akkor bizonyára raktak bele ilyen leválasztó funkciót, a kérdés csak az, hogy hova...

Amúgy: Windows szokás, de abból az egyik legjobb. Mióta az eszemet tudom (és, hogy van ilyen lehetőség a Win-ben), mindíg szépen leválasztom "biztonságosan" az USB eszközeimet a gépről (PC, Noti), mielőtt kihúznám őket az USB portból. Akár otthon kapkodom a file-okat egyik gépről a másikra, akár a sarki nyomtatósnál fejeztem be a dolgokat...
Nem szeretnék "nem élni a lehetőséggel" Android-on sem, vigyázok a külső winyóimra, ahogy csak tudok (mert nem voltak olcsóak és szeretném, ha még hosszan kitartanának), ezért ha van ilyen lehetőség, akkor itt is használni szeretném...
Ha közben valakinek van ötlete rá, akkor ossza meg pls!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Parfüm topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 13 laptop
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest