Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SunMount3r nagyúr válasz  junkpod

üzenetére junkpod

üzenetéreLehet, hogy én nem értek valamit, de mivel írtam is hogy analóg RCA kimenetek, így nyilvánvaló, hogy erősített, de már megint nem arról szól a dolog, amit én kérdeztem. Vagy én értek félre valamit, de ennek mi köze ahhoz, hogy a Poweramp alól jól szól a zene a KODI alól pedig gagyin? Vagy a Poweramp csak úgy szoftveresen "megjavítja" az én Box-om "harmatgyenge minőségű" erősítő áramkörét? A te válaszaid, kb. arról szólnak, hogy gagyi így az egész, ezzel semmire nem megyek, nem a KODI miatt gyenge a hangzás, hanem mert nincs 200+K-s erősítőm és hozzá fejenként még 100K-s hangfalaim. És ahelyett, hogy megpróbálnám megkeresni a problémát és megoldani kiadások nélkül, kukázzam az egészet és vegyem meg azt a házimoziszettet. De nem vitázni akarok, már bocs... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő