Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Ebbe a "kevés az oda" dologba most inkább ne menjünk bele (már végigzongoráztam pár ilyen vitát). Tudom, nyilván a 200+K-s házimozi szettek biztos jobban szólnak, de hidd el, ezek nagyon pöpec kis hangfalak (ezért az árért), 2 szett is van itthon és teljesen meg vagyok vele elégedve. (Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne igényem a felsőbb kategóriákra, de ezért a pénzért max ezt tudom kihozni és ez teljesen jó is így még egy jó időre). És azt is hidd el, hogy ha zavaró/sértő vagy gyenge a forrás, az ezzel a hangfallal is tökéletesen hallatszik (erről is szólt a nyitó Hsz.-em), mint ahogy a különbség is jobb forrás esetén. Nem hiszem, hogy a Box Audio képességeivel vagy azzal lenne a baj, hogy analóg RCA-n keresztül hallgatom, mert, mint már mondottam Poweramp esetén teljesen rendben van a hangzás. A hangfalakra meg aztán végképp nem kenném rá a dolgot. Amúgy csak analóg csati van a hangfalakon (Genius SP-HF1250B).
(De nem vitatkozni akarok
, csak tisztázom a véleményem és a tényeket, de ha van más ötlet is, akkor szívesen hallgatom...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, csak tisztázom a véleményem és a tényeket, de ha van más ötlet is, akkor szívesen hallgatom...)