- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
sokan ajánlották itt a Kodi távvezérléséhez a mobilos Yatse appot, de nekem inkább egy iPad mini szokott otthon a kezem ügyében lenni, ezért kerestem egy iOS-re való remote appot a Kodihoz.
Végül ezt szedtem le: Official Kodi Remote
A problémám a következő: minden szép és jó, amíg az app-pal el nem indítom egy film/sorozat-epizód lejátszását a HiMedia Q10-esemen, de onnan kezdve, hogy elindul a lejátszás, a készülék nem reagál tovább az appban kiadott parancsokra - gondolom, azért, mert nálam ilyenkor a feltelepített wrapper a Q10-es saját beépített lejátszóját indítja el (annak érdekében, hogy pl. menjenek rendesen a BD3D ISO-k is), tehát a lejátszást ilyenkor lényegében nem is a Kodi végzi, az app viszont csak a Kodit tudja vezérelni...
Akkor ugye jól gondolom, hogy emiatt nálam használhatatlan bármilyen Kodi remote app?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest