Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azka79
aktív tag
Sziasztok!
A tisztelt nagyérdemű közönség segítségét szeretném kérni. Vettem 2db ilyen boxot két régi tv-hez. A napokban az egyik Tv-t lecseréltem egy 2019 es belépő 43" LG LED-re. Azt tapasztalom, hogy az LG WEBOS-e szárazon minden basztatás nélkül jól lejátsza a filmeket, saját videóimat stb.... A media box-al vegyesek az érzelmeim, főleg lag-olást tapasztalok, megakadnak a filmek, mintha a frame rate-el lenne probléma. Bárhogy állítgatom a VLC-t vagy a KODI-t egyszer az egyik fajta film jó, de akkor meg a saját kamerás videóimat játsza le szarul. AZ LG csontra jól visz mindent.... ezen a szaron nem lehet ezt valahogy beállítani???
Pld az eszköz android menüjében a képernyő felbontásra milyen beállítást használtok?
én a 2160p60hz-re állítottam, de ez is sokszor vissza ugrik 50hz-re és akkor megint össze vissza vannak a frame rate-ek.KODI-ban állítgattam a "képfrissítési gyakorisság beállítása","lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz". De bárhogy állítom, mindig valamelyik videó rossz.
Nincs valami jó beállítás ami a az esetek 98%-ban jól játsza le a filmeket, videókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest