Új hozzászólás Aktív témák
-
azka79
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
azka79
aktív tag
Sziasztok!
A tisztelt nagyérdemű közönség segítségét szeretném kérni. Vettem 2db ilyen boxot két régi tv-hez. A napokban az egyik Tv-t lecseréltem egy 2019 es belépő 43" LG LED-re. Azt tapasztalom, hogy az LG WEBOS-e szárazon minden basztatás nélkül jól lejátsza a filmeket, saját videóimat stb.... A media box-al vegyesek az érzelmeim, főleg lag-olást tapasztalok, megakadnak a filmek, mintha a frame rate-el lenne probléma. Bárhogy állítgatom a VLC-t vagy a KODI-t egyszer az egyik fajta film jó, de akkor meg a saját kamerás videóimat játsza le szarul. AZ LG csontra jól visz mindent.... ezen a szaron nem lehet ezt valahogy beállítani???
Pld az eszköz android menüjében a képernyő felbontásra milyen beállítást használtok?
én a 2160p60hz-re állítottam, de ez is sokszor vissza ugrik 50hz-re és akkor megint össze vissza vannak a frame rate-ek.KODI-ban állítgattam a "képfrissítési gyakorisság beállítása","lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz". De bárhogy állítom, mindig valamelyik videó rossz.
Nincs valami jó beállítás ami a az esetek 98%-ban jól játsza le a filmeket, videókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest