Legfrissebb anyagok
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
SunMount3r #2614 üzenetére
Hááát ... ezt csak ötlet szinten mertem említeni, ugyanakkor Android alatt is ugyanez lehet a megoldás szerintem:
a kép kiválasztásánál csak a helyi file rendszert lehet tallózni, viszont ha egy tetszőleges file rendszer (akár hálózatos is) be van építve, akkor ez nem gond. Most már csak azt kéne tudni ezt hogyan lehet Android alatt megtenni (vagyis az eljárás szerintem biztos ugyanaz, a konkrét formája kérdéses, ehhez kéne egy perfect androidos, magyarán a konkrét megoldást nem ismerem, csak ötletet adtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő