Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab130
tag
"Sziasztok! Egy kicsi segítségre lenne szükségem. Egy M8-at használok már másfél éve (2g Ram-os) A napokban volt egy vihar, aztán áramszünet. Az A1-es routerem meghalt, ezzel nincs is gond, szó nélkül cserélték, ám azóta a box sem múködik. A tünet: A HDMI kábelen nem megy át a jel rendesen. Ez azt jelenti, hogy a kép majdnem fekete, nagyon halványan látszik a kép tartalma, és közben még villodzik is. Nos a kérdésem, ha valaki látott már ilyet, kuka, vagy van valami amit meg tudok próbálni vele?
Előre is köszönöm!"
Erre a bejegyzésemre kaptam egy választ, hogy próbálkozzak egy frissítéssel, hátha segít.
Nos megpróbáltam, sd-ről telepítettem egy frissített szoftvert. Gyönyörűen települt (reset gomb után adtam áramot neki, automatikusan települt a rendszer), már kezdtem örülni, mert telepítés közben kétszer is megjött a normális kép, de csak egy-egy másodpercre, majd maradt az eredeti hiba. A kérdésem az lenne, hogy az ilyen telepítés előtt a rendszer töröl mindent a korábbiakból, avagy itt is mint a telefonokon kell csinálni egy factory resetet? És ha igen akkor azt hogyan tudom megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Assetto Corsa EVO
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest