Új hozzászólás Aktív témák
-
Számítógépről. Most jön hozzá a DAC. Természetesen veszteségmentesen tömörítek mindent. A hangkártya kimenete alapban gyengus, de egy alsóközép hangkártya egy DAC-cal rendesen szól - azért kell alsóközép legalább, mert az órajelingadozást csak az igen drága DAC-ok hozzák helyre (reclock).
A Dénes Péter cucc és a Klipsch egyébként eladó, ha nem mondtam volna. :]
A gép meg halk, mivel notebook. -
Egyébként az enyémet megveheted, ha gondolod, 4 hónapos, 5 év garis.
-
Egyáltalán nem vagyok gazdag, schenker, egyetemista vagyok, diákhitelt veszek föl, satöbbi. Csak ez a hobbim, ebben van a pénzem, ennyi. Nyilván nem 180000-et fizettem ezekért a hangsugárzókért. Ki kell fogni. Mellette van egy kb. 1000 dolcsis erősítő. Természetesen megintcsak nem fizettem érte ennyit, figyelni kell a használtpiacot.
Egyébként olyan sztereo erősítőt+hangfalat, amivel el lehet kezdeni zenét hallgatni, ki lehet hozni 60 ezerből, persze ez nem fogja leüvölteni a fejed, de legalább szépen fog szólni (ennyibe kerül pl. egy Heybrook Heylette akciósan, plusz egy Cambridge Audio erősítő). Ráadásul ez így új. -
No, nekem Klipscheim vannak (SF-2). Nincsenek túlárazva, a minőségben hasonló B&W-k pl. sokkal drágábbak (A DM6xx sorozat kilőve).
Ha te akarsz hangfalat építeni, azt is lehet, csak 100 rugó alatt (páronként) abba sem érdemes belekezdeni. 5 db hangszórót nem hozol ki sehogysem 100-ból - legalábbis értelmes minőségben...
arról, hogy kinek mi éri meg, ne vitatkozzunk - egy Lamborghini sem gyorsul 100x jobban, mint egy használt Fiat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Suzuki topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest