Hirdetés
- Amazon Kindle
- Monitorkalibráló eszközök
- Pánik a memóriapiacon
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Tudtad, hogy ha a google.co.hu-ba beírod, hogy ''Klipsch SF-2'' magyar oldalak közt a Te adatlapod az első?

Schrenker: Envy szerintem csak annyit mondott ,hogy a hasonló minőségi osztályba tartozó B&W drágább, amivel egyetértek.
Nem tudom, most pontosan miről is lenne szó, vegyél Promedia 5.1-et, ha ilyenre gondolsz, vagy nézd meg itt, és válogass! Bővebben: link
Tuib -
schenker88
senior tag
Meg mindig nem valaszolt senki az epitkezos kerdesemre, azaz: epitsetek nekem konfigokat es arazzatok be! Kivancsi vagyok mik jonnenek ki! Ha ehhez nincs kedvetek, akkor beszelhettek a sajat cuccrol is... (ar/teljesitmeny)
Amugy meg az hogy tul van e arazva vagy nem, nem a te jogod eldonteni, hanem azoke az embereke akik egyik naprol masikra elnek es nem biztos, hogy mindig kerul megfelelo etel az asztalra! Nekem ugy tunik, te nem ezek koze tartozol, ha ilyen rendszered van
100 nak tul van arazva, 1 szerint meg egyaltalan nincsen... mert annak van 1 keves penze
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Amazon Kindle
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Monitorkalibráló eszközök
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest