- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Logitech Z906
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Pedig a Parasound érdekelt volnaNekem mondjuk nincs ilyen láncom, de én is gépről szoktam nyomatni, át egy DAC-on, és teljesen jó, _majdnem_ mint a philips CD304-es.
Kábelek: érdekes kérdés. Általában azt mondják, hogy a rendszer árának 10~15%-a a kábel. Hát nálam mondjuk kb 30% de hát én nem vagyok racionális ezen a téren
Nekem Eichmann eXpress 4-esem van hangfalkábelként Bővebben: link és DNM Reson interconnectként: Bővebben: link
Egyébként sokan szeretik az ezüstöt, habár elég jellegzetes hangja szokott lenni.
Tuib -
schenker88
senior tag
-
Tuib
aktív tag
Tudtad, hogy ha a google.co.hu-ba beírod, hogy ''Klipsch SF-2'' magyar oldalak közt a Te adatlapod az első?
Schrenker: Envy szerintem csak annyit mondott ,hogy a hasonló minőségi osztályba tartozó B&W drágább, amivel egyetértek.
Nem tudom, most pontosan miről is lenne szó, vegyél Promedia 5.1-et, ha ilyenre gondolsz, vagy nézd meg itt, és válogass! Bővebben: link
Tuib -
schenker88
senior tag
Meg mindig nem valaszolt senki az epitkezos kerdesemre, azaz: epitsetek nekem konfigokat es arazzatok be! Kivancsi vagyok mik jonnenek ki! Ha ehhez nincs kedvetek, akkor beszelhettek a sajat cuccrol is... (ar/teljesitmeny)
Amugy meg az hogy tul van e arazva vagy nem, nem a te jogod eldonteni, hanem azoke az embereke akik egyik naprol masikra elnek es nem biztos, hogy mindig kerul megfelelo etel az asztalra! Nekem ugy tunik, te nem ezek koze tartozol, ha ilyen rendszered van
100 nak tul van arazva, 1 szerint meg egyaltalan nincsen... mert annak van 1 keves penze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged