Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Pedig a Parasound érdekelt volna
Nekem mondjuk nincs ilyen láncom, de én is gépről szoktam nyomatni, át egy DAC-on, és teljesen jó, _majdnem_ mint a philips CD304-es.
Kábelek: érdekes kérdés. Általában azt mondják, hogy a rendszer árának 10~15%-a a kábel. Hát nálam mondjuk kb 30% de hát én nem vagyok racionális ezen a téren
Nekem Eichmann eXpress 4-esem van hangfalkábelként Bővebben: link és DNM Reson interconnectként: Bővebben: link
Egyébként sokan szeretik az ezüstöt, habár elég jellegzetes hangja szokott lenni.
Tuib -
schenker88
senior tag
-
Tuib
aktív tag
Tudtad, hogy ha a google.co.hu-ba beírod, hogy ''Klipsch SF-2'' magyar oldalak közt a Te adatlapod az első?

Schrenker: Envy szerintem csak annyit mondott ,hogy a hasonló minőségi osztályba tartozó B&W drágább, amivel egyetértek.
Nem tudom, most pontosan miről is lenne szó, vegyél Promedia 5.1-et, ha ilyenre gondolsz, vagy nézd meg itt, és válogass! Bővebben: link
Tuib -
schenker88
senior tag
Meg mindig nem valaszolt senki az epitkezos kerdesemre, azaz: epitsetek nekem konfigokat es arazzatok be! Kivancsi vagyok mik jonnenek ki! Ha ehhez nincs kedvetek, akkor beszelhettek a sajat cuccrol is... (ar/teljesitmeny)
Amugy meg az hogy tul van e arazva vagy nem, nem a te jogod eldonteni, hanem azoke az embereke akik egyik naprol masikra elnek es nem biztos, hogy mindig kerul megfelelo etel az asztalra! Nekem ugy tunik, te nem ezek koze tartozol, ha ilyen rendszered van
100 nak tul van arazva, 1 szerint meg egyaltalan nincsen... mert annak van 1 keves penze
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby rádiós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem mondjuk nincs ilyen láncom, de én is gépről szoktam nyomatni, át egy DAC-on, és teljesen jó, _majdnem_ mint a philips CD304-es.