- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- VR topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech Z906
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
schenker88
senior tag
egy upot az uraknak
-
schenker88
senior tag
válasz
Zordkaszás #44 üzenetére
koszi ezt is!
de az LoL, hogy sokaknak nem tetszik az arany hangja -
schenker88
senior tag
miert ennyire de dragak a centerek???
???
ja es tobbszor volt emlitve a kabelezes!! az miert olyan rohadt draga, es mennyire?? miert lenne par kabel egyaltalan draga
aranybol vannak vagy mi a szosz???
az arany koztudottan nem jo erre a celra, az ezust viszont annal inkabb es a rez is! (ezust legjobb ho es elektromos vezeto, rez ar/teljesitmeny bajnok ugyanebben)
[Szerkesztve] -
schenker88
senior tag
koszi az okossagokat sracok, orommel nyugtazom hogy jol megy a totyi
de az utolso 2 hozzaszolasbol nem lovok semmihez -
schenker88
senior tag
-
schenker88
senior tag
gratulalok, hogy vegre idetalaltal ismet hozzam, es alig vartad az ujra-belemkotes idejet!
szerencsere nem sok hozzad hasonloval taliztam meg PH-n!
kulonben a hozzaszolasodnak total semmi koze a temahoz, akar torolheto is lehetne...
A tovabbiakban nem kivanok itt vitat nyitni, csak ami ide tartozik, tehat szakmai dolgokat kommentalj kerlek!
Kosz... -
schenker88
senior tag
válasz
LocalNerd #12 üzenetére
ha a hangnemet felreerted nagyon sajnalom, egyeni problem, mehetsz esetleg az ombudsmanhoz!
Nem pejorativ ertelemben gondolkoztam fokent, ezert nem ertem az elkeseredesedet... de mindenki azt gondol, amit akar, tehat nyugodtan ird meg ezentul is a velemenyedet, megha ez nekem nem is tetszik! ezentul is barmit ugy erthetsz felre, ahogyan akarsz!
idezet #1-bol: ''minden valaszt megkoszonok...''
ezzel megintcsak elszamitottad magad! nem olvastad el rendesen a szavakat!
mas: hasznalt cuccot nem szeretek, nem vagyok hive a hasznaltnak!
es miert ne dragalhatnam, ha en igy latom jonak??? -
schenker88
senior tag
Meg mindig nem valaszolt senki az epitkezos kerdesemre, azaz: epitsetek nekem konfigokat es arazzatok be! Kivancsi vagyok mik jonnenek ki! Ha ehhez nincs kedvetek, akkor beszelhettek a sajat cuccrol is... (ar/teljesitmeny)
Amugy meg az hogy tul van e arazva vagy nem, nem a te jogod eldonteni, hanem azoke az embereke akik egyik naprol masikra elnek es nem biztos, hogy mindig kerul megfelelo etel az asztalra! Nekem ugy tunik, te nem ezek koze tartozol, ha ilyen rendszered van
100 nak tul van arazva, 1 szerint meg egyaltalan nincsen... mert annak van 1 keves penze -
schenker88
senior tag
Kerlek reagaljatok erre valamit, nem akarom elhinni, hogy egyetlen nyomorult hangszorojuk 40k nal kezdodik??? (RB-10)
Hogyan lehetne ezekbol effektiven osszehozni egy 5.1 es hazimozi szettet? koltsegek???
en nem olyan kisebb muanyagos cuccost akarok, nem muszaly a nagy osszteljesitmeny (400W-500W eleg) de legyen minden fa + allvanyos cumo!
minden valaszt megkoszonok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SörcsaPH!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vicces képek
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged