Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
Aktív témák
-
-
scang
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
szerintem is lezárva.
nem a kis fasz volt a hibás, ő csali volt és bejött.
amit megpróbáltam elmagyarázni az az, hogy sok hasonló és csúnyább megalázó beszólásokkal találkozik 1 nap,mint a tied. rengeteggel,23 éves(én is) , kis törékeny csajszi, és valahol van 1 tűréshatár, vágod?
ha be is akarja tartani ezt az elkurt törvényt nem tudja.
de ha pl minden eladó 120 kilós 2 ajtós szekrény, agresszív kinézetü állat lenne, nem hiszem, hogy ilyen beszólásokat kapnának. -
scang
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
''Most hogy 21 vagyok, nagyon idegesít,hogy valami nállam fiatalabb eladó picsa azt kérdezi,hogy vagyok-e már 18.Ilyenkor ha nagyon nem akar adni akkor megmutatom,de általában szólok 1-2 keresetlen szót is.Kb. ennyi.''
erre reagáltam elsőre.
de valahogy elkanyarodtunk.
ez a beszólás érett dolog vagy ez a gyerekesebb?
hol a tolerancia? -
scang
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Miről vitatkozunk? Nem értelek.
Idéznélek.
''Most hogy 21 vagyok, nagyon idegesít,hogy valami nállam fiatalabb eladó picsa azt kérdezi,hogy vagyok-e már 18.Ilyenkor ha nagyon nem akar adni akkor megmutatom,de általában szólok 1-2 keresetlen szót is.Kb. ennyi.''
Azok a keresetlen szavak kellenek?Nem? Büszke lehetsz, hogy 21 vagy csak nem úgy gondolkozol és ezek szerint nem is nézel ki annyinak. Sorry.
Pedig inkább örülj neki, jobb mint ha 30-nak néznek.
''Nem tudom,talán az önérzetemnek esik szarul ez az egész.De mindenesetre zavar,hogy ilyenekkel basszuk el egymás idejét.''
hahaha -
scang
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Bocs ha megsértettelek Albi:D. Lesza@rom.
Senkit nem érdekel, hogy mennyit aludtál és hová sietsz. Téged sem érdekel, hogy az eladónak milyen a lelki állapota illetve mennyire fáradt.
Ez a törvény, kellemetlen az eladónak és a vásárlónak egyaránt. De ha tőled elkérik a személyit mert 15-nek nézel ki:) ez van, mutasd meg, ha nem huzzál és ne az eladóra nézz rossz szemmel mert nem találta ki a korod.
A képességeket meg hagyjuk, ne légy ennyire lenéző:(((
ha nem lennének szakmunkások meg szakközepesek ki a fene javítaná meg az autódat, ki festené ki a lakásod ... -
scang
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
pont az ilyen p@csök miatt szopják meg általában az eladók mint te:(
amikor a 3. ilyen segítőkész emberkével találkozik 1 órán belül, meggondolja, hogy legközelebb elkérje-e a személyit. konkrétan arra gondolok, hogy flegmán odab@ssza elé a személyit, hogy nézd má' 18 és fél vagyok.
Ha normálisak tudnának lenni az emberek, jobban működne a rendszer, mert haver az eladó(nő) nem saját szórakoztatására kéri el a személyidet.
A feleségem eladónő egy igen forgalmas boltban, sikerült megszívnia egy ellenőrzést. A dolog úgy történt, hogy legalább 22-nak kinéző fiatalt küldtek be cigiért(egyébként 17és fél volt:) )és mögötte a sorban állt az ellenör. EZ 50 ROPIBA KERÜLT! a több mint félhavi fizetése:(:(:(
Ő egyébként el szokta kérni a személyit, csak sajnos sok ilyennel találkozik, hogy vergődnek és ezt nem lehet sokáig idegileg bírni.
Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest